bedaki na cesti

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Samo odvzem vozniškega dovoljenja očitno ni preprečil te nesreče v Moskvi. Imaš kak boljši predlog, s katerim bi zagotovil, da se ta nesreča ne bi zgodila?
Sem ti odgovoril ravno post nad tvojim.

Vse kršitelje prometnih predpisov zapret. Brez izjeme.

Aha, se opravičujem. Sem mislil, da si to napisal sarkastično.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.485
113
SV SLO
Glede na to kakšni vozniki (klik) so v Rusiji je še čudež, da ni več mrtvih. Kako pa so temu pacientu ugotovili, da je vozil z 200 km/h, ker to je že kar lepa hitrost, ki je ne moreš doseči s vsakim pičpokijem.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
samo kako hitro je bila na kraju nesreče policija pri zadnjem
zmaga.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Povečat kazni je najboljši način. Sej folk potem nebo imel dnara za avto pa nebo nesreč. In ne to ni sarkazem.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Povečat kazni je najboljši način. Sej folk potem nebo imel dnara za avto pa nebo nesreč. In ne to ni sarkazem.
In od kje naj država potem vzame tistih 100+miljonov, ki jih sedaj dobi od kazni? ali, naj toliko vzame zdravstvu ali vrtcem?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Preživeli bodo lahko recmo še vedno plačevali davke.
Ne bodo. Ker brez avta ne bodo mogli v službo, ne bodo opravljali dejavnosti.....
.
A ti misliš da bi družba brez avtomobilov funkcionirala ravno tako kot sedaj z avtomobili?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Preživeli bodo lahko recmo še vedno plačevali davke.
Ja, te plačujejo že sedaj. plus da plačajo še 100+ miljonov za kazni.
No od kje bo država vzela teh 100+ miljonov, ki jih zdej dobi od kazni? Naj vzame zdravstvu ali vrtcem?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ta rumena pomeni, da imajo nasproti vozeči rdečo in je za tebe varno, da odpelješ levo. Seveda to velja SAMO za vozila, ki so že v križišču, nikakor pa ne za vse, ki so še pred tisto debelo črto pri semaforju. Namenjena je varnemu praznjenju križišča.

In kaj sem jaz napisal nekaj sporocil nazaj?
grims-1.gif

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
. ker tam se prizge rdeca in hkrati se zelena, ki je cez krizisce in velja za zavijanje levo... namenjena pa je Ctistim, ki so ze mimo semaforja, da izpraznijo krizisce ...

Jaz pa sem zaradi tega, ker si napisal zelena misil, da govoris o zeleni puscici za levo poleg glavnih luci na semaforju ...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ups, pa pozabil na frajerje na traktorjih.

Bi izkoristil še eno priložnost, ker je ravno polna črta, kaj meni večina. Sploh mnenje varuhov pravice. Ker tako se vozit za njim, čeprav ga lahko prehitim, se mi zdi enostavno smešno. Če ga prehitim in me vidi varuh pravice, bom pa spet ob 100€, ker ni bilo po zakonu in sta na dan sobote okoli 16h dva sigurno umrla zaradi tega. Cestarji so se pač odločili, da dajo tam polno črto. Sej finta je pa, da te včasih pošljejo čez DVE POLNI črti (priložim slikco ob priliki). Dejstvo je, da bom sedaj čakal (če bo sumljiva oseba za mano) do Pakistana. Ker, sej veste kako je, vse za varnost.

Ker sem vedno v sarkazmu, to sedaj ni sarkazem in še manj provociranje. Hvala za odgovor.
wink-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
A si ti že kdaj razmišljal da bi se preselil iz teh rovt? Če že ne nekam v mesto kjer boš lahko vse opravil brez avtomobila pa vsaj nekam kjer so dobre avtobusne povezave ali nekam čimbližje avtocesti? (Smrtno) resno mislim.
Ker nič ne kaže da bi tudi na dolgi rok lahko s svojim početjem koga prešolal, ceste v teh koncih pa ugibam da v naslednjih 50 letih ne bodo bistveno manj zavite, pregledne, širše....kar pomeni dve stvari:
- ti boš vedno bolj živčen in razpizden in težje se boš prilagajal pacientom
- pacientov bo vsak dan več, ceste bodo vedno slabše,....skratka, zate "kritičnih" situacij bo sčasom samo še več