bedaki na cesti

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Zalostno pri teh nasrecah je, da jo ponavadi tisti, ki je kriv (voznik) odnese z lazjimi poskodbami, tisti zraven pa nastradajo
roza.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/huda-prometna-nesreca-treh-mladih-21-letni-fant-umrl/290619

http://www.24ur.com/novice/crn...bolnisnici.html

mlade ne bo nikoli izučilo oziroma starši svojih falotov ne vzgoji pravilno.
Mene pa zanima čigav je bil avto?

Ne vem kako je sedaj praksa, ampak pred mnogimi leti se nam je zdelo najbolj ekonomično, da je domov peljal tisti najmlajši še brez izpita, njemu ga pač niso mogli vzet. Pijani pa itak vsi.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ne vem kako je sedaj praksa, ampak pred mnogimi leti se nam je zdelo najbolj ekonomično, da je domov peljal tisti najmlajši še brez izpita, njemu ga pač niso mogli vzet. Pijani pa itak vsi.
Se mi je zdelo, da boš nekaj takega napisal... Ponavadi imajo tisti tanajvečji kršitelji največ čez policijo za povedat.
Citiral sem pa zato, da ostane zabeleženo.

Drugače pa sožalje sopotnikoma, za voznika pa nimam besed.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Se mi je zdelo, da boš nekaj takega napisal... Ponavadi imajo tisti tanajvečji kršitelji največ čez policijo za povedat.
Citiral sem pa zato, da ostane zabeleženo..
Sej meni se je tudi zdelo, da se bo našel kdo z bujno domišlijo in v zapisanem prepoznal kršitelja, čeprav nikjer nisem zapisal, kdo naj bi bil tisti za volanom.

Še vedno pa ostaja vprašanje, kdo je dal temu 18-letniku brez izpita avto za vozit?

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
ksz....
Danes sem se vračal z morja, prav prijetna vožnja do zadnje cestninske postaje pred Ljubljano. Vozili smo normalno, prevozil sem cestninsko postajo po levem pasu, po desnem pa avtodom. Po cestninski seveda pospeševanje, avtodom je vozil vzporedno z mano, gledal me je v stranskem ogledalu in naenkrat, da mu jebem mater, sunkovito zavil levo direktno v mene!!!
stupid-1.gif

Takega bi poslal direktno v norišnico ali kakšno podobno ustanovo!!!
10.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Nism si mislil da bom to kdaj pr ns doživeu ampak očitno mi je bilo namenjeno
wink-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Končno enega ulovil. Seveda iz krožnega ven ni bilo ne duga, ne sluha o smerniku. Najbrž eden izmed tistih, kateri mogoče celo misli, da delajo prav.
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Končno enega ulovil. Seveda iz krožnega ven ni bilo ne duga, ne sluha o smerniku. Najbrž eden izmed tistih, kateri mogoče celo misli, da delajo prav.
smile-1.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/2pn7wrrH2CQ&feature&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/2pn7wrrH2CQ&feature&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Predstavlji si situacijo, da bi dal ta pred tabo desni smernik in gre šele drugi ali pa tretji izvoz ven, to je šele.
stupid-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mah, tole z desnim se tut meni kdaj zgodi, ko grem res desno (prvi izvoz), avtomatično stisnem smernik.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.289
113
pa dobr, to se dogaja...jaz sem tako že (parkrat avtomatsko) vklopil smernik ko sem bil na glavni cesti in zavil desno (še naprej po glavni cesti), če bi šel pa naravnost, bi šel pa na stransko cesto....
grin1.gif

to kar je pa s22b napisal je pa štala, zaradi takih pacientov se folk zaletava o rondojih.....

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jst dam desni smernik že ob vhodu v krožišče, če grem prvi izvoz ven. Bi pa ne blo slabo, če bi zmontiral tiste ležeče policaje v krožišča. Eni pacienti gonjo čez njih kot da so na dirki.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Enako, sploh na teh tamalih rondojih (kaksen BTC, leclerc) - desni zmigovc ze preden se zapeljem v rondo, seveda ce grem na prvem izvozu takoj ven.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
pa dobr, to se dogaja...jaz sem tako že (parkrat avtomatsko) vklopil smernik ko sem bil na glavni cesti in zavil desno (še naprej po glavni cesti), če bi šel pa naravnost, bi šel pa na stransko cesto....
grin1.gif

In v čem je tukaj problem? Upam, da to počneš redno, da vklopiš smernik, ko zavijaš desno.

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Poljaki...
stupid-1.gif

POZOR SLAB JEZIK, MLADOLETNIM OSEBAM OGLED ODSVETOVAN
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Pri takemu bi rad videl njegovo faco, ko bi lastniku predal nazaj kljuce do njegove razbitine. Takrat sigurno ne bi bil tak "frajer".

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.103
16.289
113
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
grin1.gif

In v čem je tukaj problem? Upam, da to počneš redno, da vklopiš smernik, ko zavijaš desno.

vklapljam, vklapljam, brez skrbi. se mi zdi nakazovanje smeri dokaj pomembna reč, če nisem ravno sam na cesti. tisto zgoraj je pa situacija v točno določenem križišču, kjer smernik res ni potreben, če ostajaš na glavni cesti. pač ena lokalna scena.