bedaki na cesti

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Patrulja je pa samo ena kajne?
Čakam sposobnega programerja, da se bodo še za policaje spomnili kaj takega to
Ko bo satelitsko cestninjenje, bo to še bolj natančno.
Javnost ima pravico bit obveščena a ni tako?

A ti znaš vsaj malo razmišljati?
To kar si dal ti, ta dva linka je drugi link za JAVNI promet, tisti prvi link, kjer so pa letala pa piše od koga je, pa kam gre tisto letalo, ne pa kdo je na tistem letu. Ti malce zamenjuješ OSEBNI ter JAVNI promet.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.211
113
blizu močvirne prestolnice
Voznik bežal, sopotnica žalila policiste

Skupaj sta dobila dobrih 4.000 evrov kazni

6. avgust 2012 ob 16:55
Murska Sobota - MMC RTV SLO/STA

Mariborski policisti so morali nekega voznika ustaviti kar s sredstvom za prisilno zaustavljanje vozil, zaradi nedostojnega vedenja do policistov pa so oglobili tudi sopotnico.

Radgonska policista sta v soboto opoldne pri naselju Podgrad pri kontroli prometa skušala ustaviti osebni avtomobil fiat panda, vendar voznik ukaza policistov ni upošteval, ampak je s povečano hitrostjo odpeljal naprej.

Policista sta zapeljala za njim ter ga ves čas zaustavljala z zvočnimi in svetlobnimi signali, a ni upošteval niti teh. Poskušala sta ga tudi prehiteti, a ju je voznik z vožnjo po sredini ceste onemogočal.

Med "divjo" vožnjo je sopotnica odprla šipo in se do policistov, ki so vozili za njima, nedostojno vedla, metala je tudi cigaretne ogorke. Da bi pobeglega voznika zaustavili, so nato policisti na cesti v Stavešincih postavili zaporo z vozili, ki jo je voznik obšel. Po skoraj eni uri ga je v Oseku uspelo zaustaviti šele mariborskim policistom s prisilnimi sredstvi za ustavljanje vozil (stinger).

Ko je voznik izstopil iz končno ustavljenega avtomobila, je poskušal udariti policista, ki pa sta ga obvladala in vklenila, pri čemer se je pobegli voznik lažje poškodoval. V postopek se je nato vmešala še sopotnica, ki se je nedostojno vedla do policistov in jih žalila.

Voznika bodo zaradi poskusa preprečitve uradnega dejanja kazensko ovadili, zaradi vseh prometnih prekrškov pa so ga oglobili za dobrih 3.000 evrov. Globo 1.200 evrov so izdali tudi sopotnici (metanje cigaretnih ogorkov iz avtomobila, nedostojno vedenje do uradnih oseb), so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jaz bi takim dal še par mesecov prisilnega dela, npr. pomoč invalidom, čiščenje raznih stvari in podobno.
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Prvi je očitno 100%, da ga jaz kljub temu da sem dal desni smernik in počasi zavijam na desni pas, vidim in da ga bom spustil.
Kaj pa če bi bil jaz en tiste večine, ki nikoli ne pogleda desno?

Nato pa skočite na 2:15, kjer neka blondinka med prehitevanjem ugotovi, da je to njen odcep in zapelje direktno vame. Nagel zasuk volana in žlajf pri 115 km/h ni bil ravno prijeten ... Sicer se s posnetka to ne vidi, ampak mi je avto fajn zaplesal. Sem imel še par minut hladen pot po hrbtu.
uf-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Čak, a se ne ti na "njegov" pas vključuješ? Zakaj bi ti moral njega "spustit", kvečjemu on bi lahko tebe.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Prvi je očitno 100%, da ga jaz kljub temu da sem dal desni smernik in počasi zavijam na desni pas, vidim in da ga bom spustil.
Kaj pa če bi bil jaz en tiste večine, ki nikoli ne pogleda desno?

Bi bila pa spet ena z neprilagojeno zgodbo za v statistiko.
smile-1.gif
Na ravnini ne more biti kriva hitrost, ampak gledanje nove hale pri Španu, branje časopisov, igranje igric na 100 in en način,....

Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nato pa skočite na 2:15, kjer neka blondinka med prehitevanjem ugotovi, da je to njen odcep in zapelje direktno vame. Nagel zasuk volana in žlajf pri 115 km/h ni bil ravno prijeten ... Sicer se s posnetka to ne vidi, ampak mi je avto fajn zaplesal. Sem imel še par minut hladen pot po hrbtu.
uf-1.gif

Ja, posnetek res ne pokaže dejanskega stanja in sem veliko stvari zato izbrisal, ker se vidi kot, da se ni nič zgodilo. Pa še nekaterim prišparam živce, ker me ne znajo dati na ignore.
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.152
113
ma daj, zadnjič se peljem lagano nesportski v koloni, vozimo okol 70 do 80..na izi, po lokalni cesti..pa pridejo romuni/cigani v nekih rjah pa kombijih (ti se zdaj po novem ne vozijo več po AC), in se spravljajo prehitevat kolono..vredu, da bi le bili hitri, tako pa.... :SSS kombijem lepo izi prehiteva, par km več kot mi, pride vzporedno...kontra že avto pride...črnemu potrobim, češ kaj se gre, me gleda noter, mu kažem z roko če je neumen...no nato pa ostro v mene, da sem moral žlajfat.

da bi mel cajt za prijavo itd, mi je malo žal.-

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
3. vozilo, ki vozi na ploščadi z več prometnimi pasovi, v katero se razširi smerno vozišče pred cestninsko postajo, na kateri je hitrost omejena na največ 60 km/h.

(3) Prehitevanje po desni strani ni dovoljeno na avtocesti in hitri cesti, razen na ploščadi iz 3. točke drugega odstavka tega člena.
Kje ti tukaj vidiš uvoz/izvoz?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
AUDI A6(črn seveda) LJ DBS 16
če ga kdo pozna naj mu samo reče naj se moli komur pač želi da sem imel učer sestro in njene mulce v avtu drugače......
Cepec prepotentni, a misliš da ti nov Audi daje prednodst da v isti sekundi ko zapelješ na AC greš direkt na prehitevalni pas
10.gif