Ker naše hofer čudo potem ko so fantje razvil kabln dela , no upam da jutri ne odpove. Tam sem samo podala kar je nam pomagalo.Lol, jamranje ja. Zakaj si pa ti potem pisala v to temo, pa nisi kar direkt na servis nesla brihta. Sicer sem pa dobil odgovor servisa, naj vse skupaj odnesem v trgovino, edino kar mi ni jasno, zakaj servis ni naveden v priloženih dokumentih. Se bo že uredilo.
Ker naše hofer čudo potem ko so fantje razvil kabln dela , no upam da jutri ne odpove. Tam sem samo podala kar je nam pomagalo.
Rajš napiš kaj je rekel servis, menjat polnilec , baterijo ali oboje?
in prejel danes, vendar moja Makita BL1815G baterija iz tega kita ne paše gor, kot da je enih pol cm preširoka.23 €
18V 520N.m Cordless Brushless Impact Wrench Stepless Speed Change Switch Adapted To 18V Makita battery
https://bit.ly/2MPXPOh
✂ Kupon: Bg18v07
( Add to Cart ➡ View Cart & Checkout ➡Proceed to Checkout ➡Apply ➡Place Order )
✉ poštnina - EU Priority Line
Paypal!
The G-series range from Makita is a different lithium-ion battery platform to the Makita LXT range of professional cordless power tools, and is powered exclusively by the G-Series battery and DC18WA charger.
Jaz ga imamNič, ker še nisem pošiljal na servis. Vmes sem si malo poslikal baterije in polnilec, preveril serijske in nato danes v Hofru ugotovil, da obstajajo tri serije teh polnilcev.
AEC 20 - 4.0la
AEC 20 - 4.0Na
XYZ563/2020HO
No in ta XYZ dela težave in noče polniti, zato sem danes kupil še AEC 20 - 4la pa sedaj polnim že drugo baterijo in ne kaže znakov težav. Upam, da tako tudi ostane.
A slučajno obstatjo različni tipi 18V Makita baterij (razen po kapaciteti)? Nabavil sem namreč tole:
in prejel danes, vendar moja Makita BL1815G baterija iz tega kita ne paše gor, kot da je enih pol cm preširoka.
Poglej priponko 34986