Ja, ampak če stroj zahteva 40V baterijo, si z 20V ne moreš nič pomagat.20/40v je ista baterija..
V 20V strojček pa lahko vtaknes 20/40V
Ja, ampak če stroj zahteva 40V baterijo, si z 20V ne moreš nič pomagat.20/40v je ista baterija..
Mislim da ti v.merkurji s tremi adapterji uspe priti na 1/4".
Meni se ne mudi tako hitro in sem.narocil na AE.
Na yt vidim da so poštene vibracije pri maticah. Mal sem v dvomih če/kako bo delalo na bitih?
Jaz sem naročil tega.Sem 99% da ne. potrebuješ njihovo 4Ah baterijo. Za 100% odgovor bo moral počakati nekaj ur.
Pretvorniki iz 1/2 na 3/8 ter 1/4 cole.
ADAPTERJI ZA NATIČNE KLJUČE 6-DELNI SET ADS-6 - Inter diskont
Profesionalni set adapterjev. Profesionalni set adapterjev za natične ključe. Kvalitetna zasnova omogoča izjemno vzdržljivost in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Izdelani so iz visokokakovostnega orodnega jekla (CrV) in natančno kaljeni za povečano vzdržljivost. Tehnični podatki: količina: 6...www.interdiskont.si
Iz 1/4 cole direktno na 6 hex nimam v spominu da bi obstajalo, obratno vem da imaš neomejeno izbire... Vem, da bosch ima to opcijo direktno v pol colskem nastavku.
Ja, ampak če stroj zahteva 40V baterijo, si z 20V ne moreš nič pomagat.
V 20V strojček pa lahko vtaknes 20/40V
Interdiskont redukcije 4,75 eur.
Unior kos (1/2 cole na 1/4) pa 20,09 eur. Ni najcenejša opcija, ampak če se rabi se rabi... Aja, iz Merkurja je.
Pa menda znajo bit tile CrVn kosi problematični za udarne vijačnik, ker radi počijo.
Samo 1/4 udarnega vijačnika še nisem videl.
Se da dobit za tole čudo od hoferjevaga udarnega vijačnika tudi kakšen vmesnik za vstavljanje normalnih bitov? Mislim za šraufanje običajnih križnih in ostalih vijakov...
predizvrtina za turbo vijake je 6,5 mm ne pa 5.Križnega in ravnega z udarnim ne boš vijačil, saj ga ob udarcu vrže ven iz vijaka. Gre pa s Torx, Imbus in navadnimi vijaki. Drugače pa imam jaz ta Uniorjev nastavek vmes in deluje dobro, sploh če imaš kakšne kvalitetne nastavke gor. Včeraj sem vijačil turbo vijake v zid, pa je šlo zadovoljivo. Prej sem povrtal s 5 mm svedrom za beton.
OK. če bo le držalo.Vem. Ampak glede na to, da sem vrtal v 100 let staro opeko je bil 5 ravno prav
Zato ker se prevec sile/momenta prenese na roke.cak zakaj ze z udarnim , za vijačenje so vijačniki, za zajebane vijake pa pač bolj zajebani vijačniki...