Barvanje alu platišč

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Je med vami kak mojster, ki zna pobarvati alu platišča?
Oziroma veste za koga, ki se z tem ukvarja?

lp

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
To nesi kakemu, da ti prašno zlakira.....ti bo tudi za tako ceno naredil, brez računa
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Poznaš kakega?
Ene sem (kako leto nazaj) dal barvati lokalnemu "mojstu". Alu so bila NOVA in nepoškodovana. Hotel sem pač drugo barvo. Ko me je poklical, da je gotov, sem šel po njih. Čaral je 12 dni. Ko sem jih zagledal, sem mislil, da mu jih bom zabil v glavo. Poraz. Pa [censored] dela v pooblaščenem vw servisu.

Tokrat imam tudi nova alu platišča. In želim imeti drugo barvo. So bila draga in sedaj iščem nekoga, ki dejansko ve kaj dela. Pa tudi, če je pek po poklicu.

lp

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Uporabnika "novaa" kontaktiraj......on si še je bol dober s tem majstrom kot jaz...... pubec ti bo res lepo naredo, koliko sem jaz videl kaj dela pa za koga dela.....

I

Izbrisan uporabnik 3287

Mi poveš od kod je majstr.

hvala

Novaa praviš.

lp
lp

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Poznam enega iz Slovenske Bistrice oz malo ven. Njemu jaz nesem barvat alu platišča. Mi je že barval razne stvari in je super.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jaz vidim v vseh pogledih prednost v prašnem. Zakaj po tvojem mnenju nebi blo tak lepo? Saj pa lahko izbiraš kakršnokoli barvo (lesk,mat, metalic, pa še "miljon" drugih variant)........tak, da res ne vem zakaj tak misliš.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Razlika je že, ker je drug postopek (Če je pa boljše pa težno rečem), vendar bom jaz dal kr klasično. Če je dobro narejeno je ravno tak obstojno in barva se ne lušči.

Glede prašnega barvanja sem našel tale link na enem forumu - klik .

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
prevec grobo izgleda za moje pojme, jaz bi dal mogoce zelezne felge alu pa ne

B81

22. jul 2007
37.611
10.900
113
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Poznam enega iz Slovenske Bistrice oz malo ven. Njemu jaz nesem barvat alu platišča. Mi je že barval razne stvari in je super.

In koliko to sploh stane za vsa 4 platišča?
Nimam predstave sploh
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Jaz sem sam pobarval alu platišča .. in sicer Stefan EVO 8 .. ki so malce bolj zapletena in dražja ..

Najprej sem jih nesel Kuretu v Kamnik, da mi jih je zravnal, potem pa sem v BauHausu kupil 2 srebrna (ne krom!) spreja .. Oba spreja sta bila ravno dovolj, da sem vsa 4 platišča popedenal tako, da so bila kot nova! Nanesel sem kar nekaj plasti, da so bila enakomerno posprejana.

Sem pa videl, da to delajo tudi na drugih servisih, tako da se nisem odločil drugim dajati denar za to, kar lahko naredim sam.