internet ali pa LukLAhko prosim napišeš kje v Lukovici ?
LAhko napises kje v Lukovici ? Hvalainternet ali pa Lukovica
internet ali pa LukLAhko prosim napišeš kje v Lukovici ?
LAhko napises kje v Lukovici ? Hvalainternet ali pa Lukovica
Ac počivališče Lukovica pri Domžalah.... Smer proti Lj za Omw maš v Autogrillu.LAhko napises kje v Lukovici ? Hvala
Hvala ti. Sem iskal nek prek neta pa nisem zasledil za expresso.Ac počivališče Lukovica pri Domžalah.... Smer proti Lj za Omw maš v Autogrillu.
Vsaj pred korono je še blo
V prodajalni kave v Ljubljani na Starem trgu imajo tudi Kopi Luwak. Cena za prave gurmane, samo 42€ za 100g.Meni je pač nekaj, kar vsakodnevno pijem 1x ali 2x, dovolj pomembno, da si najdem čim boljšo opcijo. Toliko pa dam nase.
Single malt Barkafe kave niso tako napačne.Barkafe porabim za kak tiramisu, edini razlog da ga ne podarim naprej.
Poglej priponko 49331
Frend prinesel ta paket Bialeti. In Rdeča je super! Ostale še sprobam. Zdaj moram pa samo še poiskati v Trtsu trgovino Tukaj v Slo ne najdem nič.
Uu super. Hvala vsem. JAz sem ( zal ) tesko znajdem v tem IT googlu oz sploh iskanju cez mejo. Niti ne najdem teh akcij čez mejo, ko so v letakih ( IT ).
Alora pičim ob prvi priliki. Tnx.
Uu super. Hvala vsem. JAz sem ( zal ) tesko znajdem v tem IT googlu oz sploh iskanju cez mejo. Niti ne najdem teh akcij čez mejo, ko so v letakih ( IT ).
Alora pičim ob prvi priliki. Tnx.