Lavazza je ok, odvisno kaj ti paše. Jaz sem jo kupoval na Mimovrste.Katera kava je vam je OK za espresso ? PA da je cenovno pod Illy recimo ?
Trenutno sicer že lep čas doma vodi Pellini Top.
Lavazza je ok, odvisno kaj ti paše. Jaz sem jo kupoval na Mimovrste.Katera kava je vam je OK za espresso ? PA da je cenovno pod Illy recimo ?
kupljena je bila v coopu kak mesec nazaj. So meli akcijo, omejitev mislim da max 5 takih paketov na karticoOho .. kje si kupil lavazzo ? ITA ? Bo treba ocitno, kdaj shoping naredit tam.
Oho .. kje si kupil lavazzo ? ITA ? Bo treba ocitno, kdaj shoping naredit tam.
Hvala. Drugače ja..vsak 'gobc' ima svoj okus itk
Sem poskusil, pa ni nič boljeVem, da ni Barkofe nič posebnega, ampak skuhajte si ga drugače, pa bo čisto drugačen okus... Dajte ga v hladno vodo in ga počasi zagrejte do vretja... Tako je meni lažje prebavljiv, ko ti ga žlahta nosi, pa si preveč Gorenjca, da bi drugega kupil...
Po mojem sem preveč pričakoval ... isti šmorn kt Barkafe .... no, ni ista, sta pa obe zanič ...A sm kupu tapravo stvar v Hoferju? Probal se nisem. Proizvajec Gala d.o.o., Portoroz.
Glede barkafeja ... receptura je enaka kot za Illy kafe z razliko, da ima taprvi stalne prvoklasne surovine (uvoznik surovin za EU), taprvi pa zdaj po precej letih, pa četrte klase oz.Škart ... vmes pa se je tako kvaliteta in s tem okus spreminjala na slabše počasi, skoraj neopazno za nepoznavalce ... pa tako "ta_naš"-ega vsi šišajo po ta_desni glede cena/kvaliteta ... Jest nazadnje pijem "Cafe Classico" iz Eurospin-a že vsaj leto in dobim 2,5 paketa (250g) vakumirano za enak keš kot barkafe šrot. ... čeprav sem prej do pred dobrega desetletja vstrajal z Barcaffe ... res pa je, da so okusi različni, tudi v času se menjajo ...
Illy je kava...Glede barkafeja ... receptura je enaka kot za Illy kafe z razliko, da ima taprvi stalne prvoklasne surovine (uvoznik surovin za EU), taprvi pa zdaj po precej letih, pa četrte klase oz.Škart ... vmes pa se je tako kvaliteta in s tem okus spreminjala na slabše počasi, skoraj neopazno za nepoznavalce ... pa tako "ta_naš"-ega vsi šišajo po ta_desni glede cena/kvaliteta ... Jest nazadnje pijem "Cafe Classico" iz Eurospin-a že vsaj leto in dobim 2,5 paketa (250g) vakumirano za enak keš kot barkafe šrot. ... čeprav sem prej do pred dobrega desetletja vstrajal z Barcaffe ... res pa je, da so okusi različni, tudi v času se menjajo ...
Vsako jutro spijem En Pelini pri Maši...Illy je kava...
Barcafe je "približek"...
Pellini je Kava, z velikim K...
Velja zame in mojo družino, ostali pa, vsak ima svoj okus...
Men je barkaffe Brazil kr OK.
Ko sem bil na obisku pri ženini sošolki (žena je bila zraven)