Fantje, ko so v lidlu dnevi italije poiscite kavo "italiamo caffe tradizionale 100% arabica". Kava je v zrnju in jo je treba se zmleti ampak se splaca, ker je vrhunska.
Evo končni rezultat preizkušenj:
Barkafe ni popravil okusa, zato smo ga črtali. Pa sem bil dolgoletni uporabnik.
Najboljša je po oceni khmm..Khmmm....moje žene... je ...hoferjeva, tista premium omenjena v prejšnjih postih.
Proizvajalec je Gala d.o.o. iz Portoroža. Da niso to begunci iz prejšnje Droge Portorož, ki so pobegnili pred združitvijo Droge in Kolinske.
Podobno kot begunci iz Telekoma na T2, ko smo dobili boljši internet, v prvem primeru pa boljšo kavo.
Bom poskusila tole s hofra. Kako izgleda tale Cafe Crema. Pakunga mislim, če jih je več, katera je ta prava. Kaj naj rečem, kava gre pri nas v potokih. Turška. Loka mi je zanič.
MINGOS, res je dobra odlična mešanica arabica in sorodne vrsteše en glas za MINGOS - Merkator oz. Hura
SegafredoKatera kava je vam je OK za espresso ? PA da je cenovno pod Illy recimo ?
hausbrandt, lavazza kak peliniKatera kava je vam je OK za espresso ? PA da je cenovno pod Illy recimo ?
Oho .. kje si kupil lavazzo ? ITA ? Bo treba ocitno, kdaj shoping naredit tam.hausbrandt, lavazza kak pelini
poišči koga, ki žvi blizu ita meje, tam so cene okej. Illy rdeč, 250g pločvenika se dobi tam med za kakih 5 €
zadnjič nabavu vijolično lavazzo creme e gusto 6x250 g za mislim da 7 al 8 €