barcaffe kava na avtomatih Petrol

Malinowc

Zelenc'
12. dec 2011
9
0
1
Zanima me kje bi dobil identični okus kave kot jo ima petrol (caffe to go) npr kapucino, ali ima kdo izkušnje (illy,dolce gusto,nespresso) , je kaka kava podobna njihovi ,ali ne .
Hvala za odovore.
lp
cheer.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Skuhat ne znaš kave, to je tvoj problem
grims-1.gif

Sicer pa je pomoje samo fora v mleku. Jaz pijem grenko kavo in ta je prav presladka že brez sladkorja, tako da je(?) nek add-on v mleku. Ne verjamem da je v kavi. Probaj enkrat črno grenko.

Mleko v prahu je magic trik.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
na torovem sm vidu k je dou not alpski mlek, pa cevko not. nej pa nekdo k dela na petrolu pove.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
moja pravi tkole, sam ne pijem kave, sem pa zadnjič videl da so imeli v leclercu degustacijo dolce gusto, pa lahko malo probaš

Dolce gusto je kar podoben okus. Jaz na petrolu vzamem latte machiato in mi je se mal boljsa od dolce gusto, mogoce zato, ker na petrolu vedno tudi sladkam, doma pa ne
smile-1.gif
)

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Tudi jest izključno na Petrolu latte machiato, moram priznat da tako dobro kavo (pa za ta denar) ne dobiš skoraj nikjer. Druga pesem v lokalih je pa takšna, npr. reklamirajo oz. naj bi imeli Barcaffem, Illy, Lavazza, ipd., na koncu pa škrtuhi mešajo kavo z najcenešo kar jih je, tako da na koncu dobiš takšno brozgo da ti slabo rata....in to se dogaja marsikje, sploh pa zanič kavo občutiš ko jo piješ brez sladkorja (jaz jo), in vidiš ostale po mizah ko 2-3 vrečke sladkorja notri mečejo, da je vsaj za popit.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.207
2.001
113
Emona / Carnium
Na Petrolu (avtocesta) je kava 1.50€. Za ta denar dobiš normalno kavo z normalnim mlekom z dodano vrednostjo (natakarica ti jo prinese)
grin1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Na Petrolu (avtocesta) je kava 1.50€. Za ta denar dobiš normalno kavo z normalnim mlekom z dodano vrednostjo (natakarica ti jo prinese)
grin1.gif

Pri nas v LJ je skoraj povsod že 1,30 EUR plus, od tega v marsikaterem lokalu brozga. Drugače pa cene kar spreminjajo ja, na avtocesti dražje kot na kakšnih manjših Petrolih in manjfrekventnih lokacijah.
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
grin1.gif

Pri nas v LJ je skoraj povsod že 1,30 EUR plus, od tega v marsikaterem lokalu brozga. Drugače pa cene kar spreminjajo ja, na avtocesti dražje kot na kakšnih manjših Petrolih in manjfrekventnih lokacijah.
smile-1.gif

Ja to je res zanimivo, recimo nekje b bolj zakotnih petrolih dobiš 1/4 več kave za en evro. Isti avtomat, čudno
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

sam ta kava je res yumi
grin1.gif
tudi moja izbira je vedno late machiato, brez sladkorja, ker je že sama po sebi dovolj sladka.

sem pa enkrat na eni drugi črpalki (mislim, da je bil MOL) poskusila, pa ni bila enakega okusa. Imajo pa enak avtomat tudi v Termah 3000 in je okus kave člisto enak
cheer.gif

glede cene: povsod je po 1 eur, razen na avtocestah je ta kava 1,20 eur.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.207
2.001
113
Emona / Carnium
Cene so narasle z 1.20€ na 1.50€. Drugod je bila prej cena 1.10€, še prej pa 1€. Za 1€ je bila kava super, za 1.50€ pa ne več
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ups... že nekaj časa nisem na AC pila tele kave. Vedno poskrbim, da jo dobim ob "navadnih" cestah
grin1.gif

ja 1 eur, do 1,20 je še nekako, 1,50 je pa že kr mal preveč