A se prišleki obnašajo poa naših navadah? Ne.
Torej je res že skoraj obvezno, da enak odnos pokaže tudi najvišje državno vodstvo.
Torej je res že skoraj obvezno, da enak odnos pokaže tudi najvišje državno vodstvo.
Ti tvoja polna usta raje vprasaj, ce se oni pri nas obnasajo po nasih navadahA vas niso polna usta in prav imate, da se naj prišleki pri nas obnašajo po naših navadah.
Verjetno to velja tudi ko smo mi prišleki?
Ta v svetlih oblačilih se čisto fašistično vede.A vas niso polna usta in prav imate, da se naj prišleki pri nas obnašajo po naših navadah.
Verjetno to velja tudi ko smo mi prišleki?
Tebe borca čakajo, da jih na to spomniš oz. prisiliš.Ti tvoja polna usta raje vprasaj, ce se oni pri nas obnasajo po nasih navadah
Kaj bom jaz trepetl, vi ste bolj hudi tu ko na silo vabite tote sem..Tebe borca čakajo, da jih na to spomniš oz. prisiliš.
Žerjal se strinja.Če je pa to smešno haha. Cringe prej
Pa bi se folk smejal. Res vau. Humor. Plosk plosk
Žerjala je gledalka obtožila pedofilije, ker je v svojem nastopu omenil Telebajske. Sicer je sedela v prvi vrsti in ji je na začetku nastopa dal promocijsko pivo, kar je morda škodljivo vplivalo na njeno dojemanje.Woke snežinkam razlagat politično nekoretni humor - nepredstavljivo. Ko ste za vsak drek užaljeni.
Nekaj je biti edgy politično nekorektn komik, nekaj je pa biti samo politično nekorektn. Ona je to drugo.Woke snežinkam razlagat politično nekoretni humor - nepredstavljivo. Ko ste za vsak drek užaljeni.