Babe in logika... ni povezave!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
spet novo vprašanje šahistk z MONa
Citat:
Danes sem kupila zapakiran pršut 100g piše da je uporabno do oktobra ob luči pa se odseva zelena barva je to kaj narobe?
glupača, prej poglej in zrelega kupi, ne pa zelenega
tongue-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Kako da ne? ženske smo uničevalke moške sposobnosti za razmišljanje
evil.gif

"Raziskovalci z Univerze Radboud na Nizozemskem so poskusili na znanstven način potrditi staro modrost, da se moškim ob prisotnosti predstavnice nasprotnega spola zmanjšajo kognitivne sposobnosti.

Z dvema poskusoma so dokazali, da se miselne sposobnosti moških zmanjšajo že, če vedo, da je v bližini ženska (in je ne vidijo) ali celo, če zgolj pričakujejo stik z žensko. Nasprotno pa poslabšanja miselnih sposobnosti niso opazili pri ženskah, ki so vedele, da jih opazuje moški ali pa so pričakovale stik z osebo moškega spola.

Znanstveniki so še ugotovili, da se miselne sposobnosti moških ob prisotnosti žensk OBČUTNO zmanjšajo. Žal pa ne vedo točno zakaj.

HAHAHAHAHA
hysterical-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Kako da ne? ženske smo uničevalke moške sposobnosti za razmišljanje
evil.gif

"Raziskovalci z Univerze Radboud na Nizozemskem so poskusili na znanstven način potrditi staro modrost, da se moškim ob prisotnosti predstavnice nasprotnega spola zmanjšajo kognitivne sposobnosti.

Z dvema poskusoma so dokazali, da se miselne sposobnosti moških zmanjšajo že, če vedo, da je v bližini ženska (in je ne vidijo) ali celo, če zgolj pričakujejo stik z žensko. Nasprotno pa poslabšanja miselnih sposobnosti niso opazili pri ženskah, ki so vedele, da jih opazuje moški ali pa so pričakovale stik z osebo moškega spola.

Znanstveniki so še ugotovili, da se miselne sposobnosti moških ob prisotnosti žensk OBČUTNO zmanjšajo. Žal pa ne vedo točno zakaj.

HAHAHAHAHA
hysterical-1.gif
Ja čudn...
rolleyes-1.gif

Vsak samec zgubi stik z realnostjo, ko zavoha gonečo se samico.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Torej imate močno izraženo šibko točko, kar velja izkoristiti
cheer.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
LOL, kukr da jo do sedaj še niste
hysterical-1.gif

Še vsako moško družbo, ki se je imela fajn, je zjebala ena in edina [cenzura], ki se je uštulila not.
(Prisotni izvzeti
grims-1.gif
)

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To sem tudi jaz mislil, dokler ni začel podtikati neresnic ženskemu spolu (da so kao brihtne...
bonk.gif
)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Torej imate močno izraženo šibko točko, kar velja izkoristiti
cheer.gif
Kar se zajebavaš, jih učijo v tistih managerskih šnelkurzih že leta
resno, brez zajebancije, ....dober to sem samo slišal....
sem pa na lastni koži doživel, ko me je sicer do mene prej vedno dokaj neprijazno nastrojena šefica želela nafukat za en podpis, s kerim bi zajebal samega sebe in se je vsedla nasproti meni ,ko mi razlagala kak mi dobro hoče in to (ne za mizo, kot je v navadi) kikla pa je bila vedno višje tak da malo preden mi je tiščala papir in kuli, sem ji videl že vsaj začetek maternice.......
tongue-1.gif

res , uporabljajo vse možne psihološke fore , .....nekaj podobnega kot pes, ko zavoha kuzlo ni sposoben več racijonalno razmišljat...
in tudi človek je v bistvu samo žival......
...vsaj tisti, ki ste iz opic razviti...
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To ne znate.
Ko prideš v kanclijo, najprej babo skeniraš od nog do glave (to one delajo in če dec to nardi, so že v podrejenem položaju). Potem pohvališ njeno pisarno in kako lepo se je uredila za šiht, pa če je to vsak dan, ali samo danes, ko si ti prišel?. Ko ti z osornim tonom predoči, čemu so te sploh klicali, se narediš čimvečjega pepeka, sploh ne veš, o čem se gre, poveš, da so ti vse očitano podtaknili nevoščljivi sosedje/sodelavci, za dobro mero navržeš, da si se boril za Slovenijo, za finale pa rečeš, če ma po šihtu kaj cajta in da jo vabiš na kosilo (kofe, če si gorenc).
cool-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
LOL, kukr da jo do sedaj še niste
hysterical-1.gif

Še vsako moško družbo, ki se je imela fajn, je zjebala ena in edina [cenzura], ki se je uštulila not.
(Prisotni izvzeti
grims-1.gif
)
Je pa tudi kontra.......slišal od turistične vodičke
pravi da je veliko lažje delat z avtobusom najnižjeslojaških pijancev, kot s skupino izključno žensk
same ženske pravi, da je katastrofa, tako pizdarijo in svinjarijo delajo, totalno jim popustijo zavore, pa ni važno kako visoko na družbeni lestvici ali izobražene so
se pa popolnoma spremeni, če je vsaj minimalno moške družbe zraven, magari samo eden ali dva, takrat so pa tudi pod vplivom alkohola, še vedno znosne..

eh , ni glih kontra, glede na tvoj citat, ......pa sej vseeno zastopite, kaj hočem rečt