Babe in logika... ni povezave!

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Baraba!
evil.gif

ps
Nehajva s temi
redface-1.gif
, ker naju bo Gaston obdolžil homoseksualnosti in le to povezal z logičnim (nelogičnim) sklepanjem, pa bo cela znanost tu.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18

Kaj pravita, fanta, ali je lahko nekdo dober šahist brez logičnega razmišljanja? Predvidevam, da bi vsak od vaju brez težav odigral simultanko z top ten ženskimi šahistkami sveta? Mislita, da bi jim oddala kakšen remi?
stupid-1.gif

Fanta, čist tko me zanima... A se vidva sploh zavedata, kakšna tepca izpadeta, ko ženskam odrekata vsakršno sposobnost logičnega sklepanja ? In to še podkrepita z debilnimi kvazi-argumenti tipa "milijonkrat dokazano", "imajo nižji IQ" ipd.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:

1. Kaj pravita, fanta, ali je lahko nekdo dober šahist brez logičnega razmišljanja? Predvidevam, da bi vsak od vaju brez težav odigral simultanko z top ten ženskimi šahistkami sveta? Mislita, da bi jim oddala kakšen remi?
stupid-1.gif

2. Fanta, čist tko me zanima... A se vidva sploh zavedata, kakšna tepca izpadeta, ko ženskam odrekata vsakršno sposobnost logičnega sklepanja ? In to še podkrepita z debilnimi kvazi-argumenti tipa "milijonkrat dokazano", "imajo nižji IQ" ipd.

1. Nisem vedel, da si šahistka.
redface-1.gif
Drugače pa imaš pri šahu otvoritvene poteze, ki so rutinske (se jih lahko naučiš na pamet, kar ženske - očitno si tudi ti, obvladate). Poglej, kako je naraslo število zdravnic in pravnic, ker so ocene na faksu po učenju na pamet. Ko pa je treba v službi kaj logično razmišljati, se pa zadeva konča.

2. Ženskam ne odrekam vsakršnega logičnega sklepanja. To je zgolj tvoja domneva. Glede tistega, kar ste v evoluciji počele, jo imate. Nižji IQ pa nisem nikjer pripisal ženskam. Napisal sem samo, da sem v življenju videl nekaj moških z nižjim IQ-jem, ki niso zmogli logičnega sklepanja.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
đizs, se ti to zajebavaš, al resno katera sprašuje:

Citat:
Urška.l
Tiramisu-Pomoč

18.05.13 17:58
Naredila sem tiramisu zdaj pa ne vem na koliko stopinjah se peče pa koliko časa?
hysterical-1.gif

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Samo v razmislek: katere dejavnosti v državi so izrazito "ženske" - mišljeno glede na zasedbo delovnih mest : sodstvo, šolstvo,zdravstvo, sociala.

In s katerimi dejavnostmi ima naša državica največje probleme?

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Zadnjič nekaj otrok, pa me eden vpraša, koliko tehta neka skala ob poti. Pa povem (glede na dimenzije) koliko in da če bi bila ta skala kocka dimenzije 1m x 1m x 1m bi tehtala približno 2700 kg. Potem sem povedal še, da če bi imeli posodo vode te dimenzije, bi tehtala pa 1000 kg.
Naslednji dan en fantek (katerega mama je kočala faks s povprečjem 9,5) reče, da je njegova mami rekla, da tehta taka posoda vode - 1mx1mx1m med 230 in 240 kg.
zmaga.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Najprej prijateljski nasvet: vklopi logično razmišljanje, nauči se materinščine in začni uporabljati rodilnik. Te bo lažje brati.

Nikjer nisem zaznal, da bi med milijoni preverjanj, ki si jih opravil in menda dokazujejo, da ženske ne znajo logično razmišljati, naletel na vsaj eno izjemo. Torej logično sklepam, da so vse ženske iste. Kaj bi pa ti logično sklepal iz take trditve?
BTW, a imaš kje kakšno bazo teh preverjanj? Milijon zapisov je kar nekaj podatkov. Kje pa to hraniš?

Bi bil tako prijazen in pokazal rezultate IQ testiranj tistih moških, za katere trdiš, da "imajo nižji IQ"?

@capl:

Oprosti, nisem bil dovolj pozoren in sem spregledal tvoj nick. Zato sem nehote odgovoril tudi tebi. Če bi videl, bi te preskočil, saj te imam spredalčkanega med tiste, s katerimi res nima smisla izgubljati časa.

Za razliko od tebe, mi je Gal deloval zelo pozitivno, ko je iskal pomoč za mucka, pa sem bil presenečen, ko tule piše take bedarije in se sramoti. Zate je slednje nekaj pričakovanega, tako da res ne bi imelo smisla reagirati.

Prosim, preprosto pozabi, da je moj post namenjen tudi tebi. Ni bilo namerno. Pa lep dan!

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Pa kaj jemlješ stvari v "čvek" temi tako resno. Tisti, ki je prvi napisal o zračenju stanovanja me je prav lepo nasmejal. Potem je šla zadeva v zabavni smeri naprej. Pa saj nismo v izrednih razmerah.
Malo nad tabo sem napisal še en komičen primer. Probaj se ga spomniti še ti in ga deli z nami.
nahrung002.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.932
113
jaz pa opazam da imajo mnoge probleme z tisto ceno na kilo v trgovini. kupi najdrazjo zadevo na kilo in ob vprasanju zakaj ne kupi recimo cenejsega paradajza, je odgovor: kaj me briga cena na kilo, ce bom samo 3 vzela
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
đizs, se ti to zajebavaš, al resno katera sprašuje:

Citat:
Urška.l
Tiramisu-Pomoč

18.05.13 17:58
Naredila sem tiramisu zdaj pa ne vem na koliko stopinjah se peče pa koliko časa?
hysterical-1.gif

ma dej, ni to tolk smešno, meni spada v isto kategorijo vprašanja tipa: Kam na izlet zdaj ko je vroče
bonk.gif
in podobno sranje, ko je potrebno le par minut lastnega razmišljanja.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Tiramisu se ne peče.

To je podobno, kot bi rekla "Naredila sem sadno kupo, zdaj pa ne vem, koliko časa in na koliko stopinjah naj jo pečem."

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Samo tole ti bom rekla capl. Ti imaš IQ sobne temperature pozimi.
evil.gif
Me je že dohtar pohvalu, da ga mam na IDEALNI sobni temperaturi
smile-1.gif

na , enga lubčka na hiter
srce-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
ja vem, ampak baba pa ni vedla,so vhat, polno podobnih "moških" neumnih je tukaj na forumu.