Najprej prijateljski nasvet: vklopi logično razmišljanje, nauči se materinščine in začni uporabljati rodilnik. Te bo lažje brati.
Nikjer nisem zaznal, da bi med milijoni preverjanj, ki si jih opravil in menda dokazujejo, da ženske ne znajo logično razmišljati, naletel na vsaj eno izjemo. Torej logično sklepam, da so vse ženske iste. Kaj bi pa ti logično sklepal iz take trditve?
BTW, a imaš kje kakšno bazo teh preverjanj? Milijon zapisov je kar nekaj podatkov. Kje pa to hraniš?
Bi bil tako prijazen in pokazal rezultate IQ testiranj tistih moških, za katere trdiš, da "imajo nižji IQ"?
@capl:
Oprosti, nisem bil dovolj pozoren in sem spregledal tvoj nick. Zato sem nehote odgovoril tudi tebi. Če bi videl, bi te preskočil, saj te imam spredalčkanega med tiste, s katerimi res nima smisla izgubljati časa.
Za razliko od tebe, mi je Gal deloval zelo pozitivno, ko je iskal pomoč za mucka, pa sem bil presenečen, ko tule piše take bedarije in se sramoti. Zate je slednje nekaj pričakovanega, tako da res ne bi imelo smisla reagirati.
Prosim, preprosto pozabi, da je moj post namenjen tudi tebi. Ni bilo namerno. Pa lep dan!