Babe in logika... ni povezave!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
zmaga.gif

Šolanje je bilo uspešno (samo nikoli in nikdar ne priznaj, pa tu če ti kožo z lulčka dol vlečejo, da si to storil ponevedoma - vztrajaj, da si to storil nalašč, da bi videla, kako to je
smile-1.gif
).

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Predvidevam, da hladiš s klimo. Najbrž ne bo prevelike škode, če se za par minut odpre okna, da se prezrači zaradi kvalitete zraka, ne zaradi temperature. Glede na to, da glede na temperaturo zagotovo ne želi zračiti zaradi vročine, jo najbrž moti slab zrak.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.429
2.521
113
SV SLO
ojoj
bonk.gif
Dandanašnje klime seveda nimajo možnosti za dotok svežega zraka. To da greš odpirat in zračit z klimo ohlajeno stanovanje pri 35C res lahko pride samo s strani ženskega zelnika. Če hočeš imeti mir je vsekakor boljše da pač stanovanje prezračiš.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Glej, če je ti v 30 letih nisi uspel skapirat, to zaman pričakuješ od nas, ki je sploh ne poznamo
uf-1.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Dajte se malo ohladiti, dečki. Čisto razumem abrahama, ker vsaj nekdo pri hiši mora biti pameten. Ženska to sigurno ni. Nobena, niti vaša (in moja) brez izjeme.
grin1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.457
5.047
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
kaj je, a si dojel da si napačno oženil?
grin1.gif

ja res je najhujše so tiste, ki mislijo da so pametne in so zraven še glasne, v resnici so pa tumpaste ko noč. Sprehodi se malo čez njihov kurnik imenovan Cosmopolitan forum, boš fasal drisko

Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Zato bo pa človeštvo kmalu v dreku.

Je že
bonk.gif

Počasi začenjam razumeti razmišljanje muslimanov

ne no, sem mogel it pogledat
smile-1.gif

četrtkova tabletka

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Ženske nikoli niso in nikoli ne bodo znale misliti (vsaj logično). Miljonkrat preverjeno pri večih primerkih. Kot si rekel, pa mislijo da znajo.

To, da mislijo da znajo misliti jim je omogočila emancipacija. Zato bo pa človeštvo kmalu v dreku.

Sem moral iti prav pogledat, če si ti res isti, ki je ves raznežen zaradi ubogega mucka.

Nekaj me zanima...
Je tvoja mama zgolj povprečna glupača, ali morda sodi med elito?
Pa mati tvojega, nedvomno hudo brihtnega sina?
BTW, se nič ne bojiš, da se je fant nalezel neumnosti od nje?

Sicer pa ti želim še veliko otrok, po možnosti same glupe hčere.
Ne toliko zaradi njih, ampak da boš ti večji car...
crazy1.gif

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Govoril sem o tem, da ženske ne znajo logično razmišljati, ne o tem, da so na splošno "glupače". Da pa izpadejo "glupače" so pa same krive, ker se delajo pametne tam, kjer nimajo pojma - beri: Kjer je potrebno logično razmišljanje.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Ženske nikoli niso in nikoli ne bodo znale misliti (vsaj logično). Miljonkrat preverjeno pri večih primerkih.

Meni se zdi, da si napisal ravno to.
Lahko pa se motim, in nesposobnost kakršnegakoli logičnega sklepanja "primerkov" brez bingeljna med nogami, pomeni tudi kaj drugega. Prosim izvoli, razsvetli me, pa povej!

BTW...
O mami in materi tvojega sina pa niti besede?
Je to izogibanje posledica poglobljenega logičnega razmišljanja, ki ga zmorete le pravi možakarji?
V tretji osebi pišem zato, ker se nikakor ne morem in nočem uvrščati v isto skupino s tabo in ostalimi superiorneži. Predvidevam, da kombinacija bingelj + (nelogično) razmišljanje različno od tvojega, obstaja? Si pogosto naletel nanjo v svojih milijon preverejanjih?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
dej copatleki tolk vas je strah, da se ne upate izjasnit, samo nekaj po ovinkih bi.......
GLUPAČE SO , a je tolk težko izdavit
rolleyes-1.gif

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:

1. O mami in materi tvojega sina pa niti besede?

2. V tretji osebi pišem zato, ker se nikakor ne morem in nočem uvrščati v isto skupino s tabo in ostalimi superiorneži.

3. Predvidevam, da kombinacija bingelj + (nelogično) razmišljanje različno od tvojega, obstaja?

4. Si pogosto naletel nanjo v svojih milijon preverejanjih?

Odgovori:

1. Nisem nikogar omenjal, ker si ti govoril o ženskah kot "glupačah", jaz sem pa govoril o nezmožnosti logičnega sklepanja. To sem ti poskusil pojasniti, ampak očitno spadaš pod tvojo tezo - označeno s št. 3.

2. Verjamem.

3. Sem ti odgovoril pod št. 1.

4. Nikogar nisem preverjal. Sem se morda narobe izrazil. Mišljeno je bilo: Dokazano. Drugače pa sem v življenju tudi že videl nekaj moških (saj to misliš?), ki jim logika ni delala najbolje. Samo njihov IQ je bil tako nizek, da jim tega ni bilo za zameriti. Govorimo o povprečnem IQ-ju.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8919204

Citat:
Danes sem si prvič letos kupila pašteto, za jutrišnji zajtrk, zdaj sem pa v dilemi, ker sem pozabila. Naj jo dam v hladilnik, ali je uredu, če je izven njega, glede na to, da je bila v trgovini na polici, kot večina drugih stvari.

Je boljša hladna ali sobne temperature?

Ne smejte se in ne flancajte, kako ni zdrava, pač me je prijelo.
smile-1.gif
)
upidumater, pa ka delate z babami v tem našem supervisokolšolskem sistemu
hysterical-1.gif

vse z diplomami zatlačenimi nekam, a benti mamu njenu, ....-paštete ne zna pojest
bonk.gif

cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno: