Babe in logika... ni povezave!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dopovej babi, da če je zunaj 35, v dnevni 22 in če odpreš okno bo kaj? Se ohladila zunanjost na 22? Se segrela notranjost na 35? Ne bo se zgodilo nič, sam frišn luft bo v dnevni?
bonk.gif

Preklete babe fuknene... zraven pa še mislijo, da so kao brihtne.
stupid-1.gif

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dopovej babi, da če je zunaj 35, v dnevni 22 in če odpreš okno bo kaj? Se ohladila zunanjost na 22? Se segrela notranjost na 35? Ne bo se zgodilo nič, sam frišn luft bo v dnevni?
bonk.gif

stupid-1.gif

Ženske nikoli niso in nikoli ne bodo znale misliti (vsaj logično). Miljonkrat preverjeno pri večih primerkih. Kot si rekel, pa mislijo da znajo.

To, da mislijo da znajo misliti jim je omogočila emancipacija. Zato bo pa človeštvo kmalu v dreku.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
bonk.gif

stupid-1.gif

Ženske nikoli niso in nikoli ne bodo znale misliti (vsaj logično). Miljonkrat preverjeno pri večih primerkih. Kot si rekel, pa mislijo da znajo.

To, da mislijo da znajo misliti jim je omogočila emancipacija. Zato bo pa človeštvo kmalu v dreku.
Mislim, da ni kaj veliko dodati - se strinjam!
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
To še ni nič.
Jaz sem lani tašči prinesel UV lovilec za mrčes. Ženščina ga je obesila na balkon in na stežaj odprla okna in vrata.
hysterical-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
kaj je, a si dojel da si napačno oženil?
grin1.gif

ja res je najhujše so tiste, ki mislijo da so pametne in so zraven še glasne, v resnici so pa tumpaste ko noč. Sprehodi se malo čez njihov kurnik imenovan Cosmopolitan forum, boš fasal drisko

Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Zato bo pa človeštvo kmalu v dreku.

Je že
bonk.gif

Počasi začenjam razumeti razmišljanje muslimanov

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
To še ni nič.
Jaz sem lani tašči prinesel UV lovilec za mrčes. Ženščina ga je obesila na balkon in na stežaj odprla okna in vrata.
hysterical-1.gif

Da bo šel mrčes ven iz bajte, ti pa ja ne razumeš...
grin1.gif

Ali je bil za njo?
evil.gif

Nazadnje urejeno:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
lahko kljuko sabotiraš...
220?
smile-1.gif
agresija... narediš tako da kolikor vrti kljuko ne bo odprla okna.
potem ti sitnari da popravi pa ene parkrat rečeš bom jutri pa je že jesen tu. takrat potem lahko popraviš.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Mam jo že 25 let (uradno), tko da se z mnenji zopet srečava ob podobni obletnici s tvoje strani.
smile-1.gif

Sicer ma dobre in slabe strani, sam po tolkem času dobrih stvari ne vidiš več, slabe pa s kvadratom rastejo.
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem enkrat ponesreči pustil odprta balkonska vrata in šel na šiht. Je prišla pred mano domov in začutila učinek prezračevanja sredi dneva. Od takrat naprej striktno zapiramo, ko je vročina zunaj.
grin1.gif