Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik 115256 pravi:
mene pa zanima če maš lahko v avtu žarnice 90/100 watov (philips - rally) al morš met 55/60 original? hvala za odgovor in lp
Tele tri imajo vsaka po 150W (lahko kombiniraš samo ena, dve ali vse tri)
in dobesedno naredijo iz najbolj temne noči dan svetijo pa takole na oka 500m sam je manjši problem grem stavit, da pri nas 100% niso legalne sklepam pač po tem, da moraš še na Švedskem za njih delat poseben hololomo + ločen accu, kable in stuff moraš imeti za njih.
2 x Žarnica NARVA H1 RANGE POWER WHITE 18,51 € 1 18,51 €
2 x Žarnica NARVA H7 RANGE POWER WHITE 27,49 € 1 27,49 €
Žarnica NARVA W5W RANGE POWER BLUE 4,21 € 2 8,42 €
Sem naročeval že H4 in so bile ok, upam, da bodo tele tudi, dajo bolj belo svetlobo.
tudi za pralni prasek govorijo da pri 30ih stopinjah opere motorno olje
V starih avtomobilih je bolje svetilo zaradi luci ki so imela naprej debela narebrena stekla ki so lepo razprsile svetlobo, danes pa glatka stekla,po moznosti se plastika,.......
2 x Žarnica NARVA H1 RANGE POWER WHITE 18,51 € 1 18,51 €
2 x Žarnica NARVA H7 RANGE POWER WHITE 27,49 € 1 27,49 €
Žarnica NARVA W5W RANGE POWER BLUE 4,21 € 2 8,42 €
Sem naročeval že H4 in so bile ok, upam, da bodo tele tudi, dajo bolj belo svetlobo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.