Hehe, jaz sem tudi imel 6D
Ampak gre, nekak jih uspem nataknit, da se držijo očal in če glih ne stresam z glavo je vse kul.
Citat:
Zahvaljujemo se vam za vaše pismo, v katerem ste izrazili nezadovoljstvo z našo storitvijo pri ogledu 3D filma Avatar.
Dovolite kratko pojasnilo. Zaradi uvedbe drugačnega sistema zaračunavanja priprave 3D očal, kot je veljal do sedaj, smo bili primorani plačilo priprave očal ločiti od nakupa kinovstopnic, saj gre za dve ločeni storitvi, ki ju opravljata dve ločeni podjetji. Za obiskovalca zaradi tega vstopnica ni podražila (pred tem je bila uporabnina vključena v ceno kinovstopnice, sedaj pa je cena kinovstopnice nižja za en evro, kolikor morate obiskovalci kasneje plačati na blagajni za pripravo očal). Seveda pa je nesprejemljivo, da ste prejeli umazana očala. Zato sem vašo upravičeno pritožbo posredovala odgovorni osebi, ki skrbi za rokovanje z očali.
Glede podnapisov pa vam v nadaljevanju posredujem razlago distributerja, ki poskrbi, da je filmska kopija opremljena z njimi:
Ker tehnologije za izdelavo 3D podnapisov v Sloveniji še ni, je bil film podnaslovljen v studiu Fox. Kljub temu, da je studio prejel prevod, ki je vseboval vse šumnike, je prišlo do napak, ki so posledica nepoznavanja slovenskega jezika in časovne stiske. Prav zaradi časovne stike (film je bil dokončan praktično tik pred začetkom predvajanja), kopij pred začetkom predvajanja bilo mogoče preveriti, niti jih poslati v popravilo podnapisov.
Če smo hoteli film začeti predvajati istočasno z ostalim svetom, tudi Kolosej ni imel časa kopije preveriti (prejeli smo jih na dan premiere filma), kaj šele zavračati. Ker teh napak kljub vsemu ni toliko, da bi bistveno vplivale na celotno filmsko izkušnjo ob gledanju Avatarja ali razumevanje zgodbe, smo se odločili, da film predvajamo takšen kot je, kljub nekaterim napak v podnapisih in film ne zavračamo, saj bi to pomenilo, da ga gledalci ne bi mogli gledati.
V maribosrkem Koloseju smo dobili račun pri plačilu, pa smo ga "zamenjali" za očala na vhodu v dvorano.Citat:
Uporabnik mihaha pravi:
Na kolosej sem naslovil vprašanje glede umazanih 3-d očal, zaračunavanja in neizdajanja računa za očala. Glede neizdajanja računa niso nič napisali. Mimogrede, ste ostali dobili račun ob plačilu 1€ za očala?
če si opazil.... v mb kosoleju dobiš vsrana očala, takoj za šalterom z očali pa je pripravljeno čistilo in kup robčkov, da si jih lahko sam sčistiš. toliko o računanju za "pripravo očal".Citat:
Uporabnik stein pravi:
V maribosrkem Koloseju smo dobili račun pri plačilu, pa smo ga "zamenjali" za očala na vhodu v dvorano.Citat:
Uporabnik mihaha pravi:
Na kolosej sem naslovil vprašanje glede umazanih 3-d očal, zaračunavanja in neizdajanja računa za očala. Glede neizdajanja računa niso nič napisali. Mimogrede, ste ostali dobili račun ob plačilu 1€ za očala?
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
dej povej, s katerega foruma si to skinu...
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
dej povej, s katerega foruma si to skinu...
Pa kaj a to je zdej FAIL blog ratal?