Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Mogoče je misla na sedeže s posebnimi učinki
grin1.gif
Da jo še malo zmasira in osveži zraven.

Drugače pa najraje izberem zadnjih par vrst..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kaj je pa fora s sedeži v Xpandu v Ljubljani?

spredaj je mislim da 5 vrst po 15 sedežev s specialnimi efekti in mislim da tistim v 6 vrsti malo zastirajo pogled, torej vzameš ali navadne ali tiste z efekti (nekaj menda trese in šprica voda če je treba, ne vem ker jih nisem probal)

pa še to, če boš v zadnji vrsti se pošteno nahodiš po štengah navzgor
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A je kaka verzija brez podnapisov, da ne motijo? Oz. potem najbolje iti v prvo vrsto?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Brez podnapisov ne smejo biti filmi pri nas (razen seveda če so sinhronizirani). Sicer se meni niso zdeli moteči, malo res ven štrlijo, ampak sem jih preprosto odmislil kot pri vsakem drugem filmu.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Odmisliš jih in začneš brat, ko je tisti izmišljen jezik.
Vidiš, odmislit, to mi pa ne gre. Podzavestno jih berem in avtomatsko iščem napake in neumnosti v njih. No ja, bom že preživel.

Kdaj je napovedano konec gužve? Kolikor sem slišal, so zaenkrat tudi med tednom še vedno povsod nabite dvorane.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
meni so bili pa ql podnapisi, tisto osnovo so že popravili, tako da dost napak (vsaj slovničnih) ni več

je pa kul ker so tudo podnapisi malo 3D
grin1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
ksz...

Danes gledal v Koloseju DeLuxe v Kranju (XpanD), 15:30. Od oka, nekje tretjina dvorane zasedene. Optimalni sedež se mi zdi nekje 7. vrsta, sredina seveda, če si bližje, moraš gledat gor, če si dlje, slika ni čez celo vidno polje. Očala so boljša kot v Tušu - sicer ravno tako trda in težka, vendar so vsaj delno gumijasta in ne komplet trda plastika. Tudi zamazana niso bila preveč. Ob izhodu sem videl, da jih dekle lepo puca, tako da tisti evro ni stran vržen
smile-1.gif
Je pa tudi res, da je to verjetno dijaško delo, pri katerem se ne trudiš 100%...

O filmu - 3D kot 3D, če prvič gledaš tak film, pol razumem, da si navdušen, nisem videl veliko več osupljivega kot recimo pri Krvavem Valentinovem 3D. Zgodba enostavna, liki enoplastni, poveljnik, kot da bi ga iz kake risanke vzeli... Sigourney Weaver je imela premajhno vlogo, da bi lahko pokazala vse svoje talente... razplet že vrabci čivkajo, priznati pa moram, da sem tudi sam opazil rasističen pridih zgodbi.

Slika zaradi očal odločno pretemna, tako kot je to pri 3D običajno. Vendar s takimi očali kakršna so, veliko svetleje tudi ne more biti, saj se svetloba, ki se odbije od platna v obraz, nato odbije v očala in potem v spodnji polovici očal vidiš belo liso.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

A lahko še malo bolj počasi razložiš to z belo liso...

Tudi jaz sem opazil nekaj podobnega, ampak nisem bil povsem prepričan, kaj je bilo krivo. (očala so bila čista)

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

A lahko še malo bolj počasi razložiš to z belo liso...

Tudi jaz sem opazil nekaj podobnega, ampak nisem bil povsem prepričan, kaj je bilo krivo. (očala so bila čista)

V očalih vidiš odsev svojega obraza ob katerega se odbija svetloba iz platna.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pogledal včeraj v Tušu in je bila slika super. Niti ni bilo tako temno kot nekateri pravite da je oz. glede na vaše besede sem pričakoval da bo res temno.... Kot sem rekel, slika super, dvorana napolnjena do zadnjega. Edino kaj me je motilo da so se vse pičkice cmizdile, res je bilo žalostno.
smile-1.gif