Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je že skoraj 4-lete in imam še vedno ta zvok. Nisem nič menjal/ukrepal, sem rekel če bo zvok močnejši potem bom... Zaenkrat je zvok enak kot sem ga imel na začetku. Sem se navadil nanj...
Ni pa to od gum. Ker imam na letnih/zimskih isto... Verjetno ostali z gumami mislijo drugačen zvok
Je že skoraj 4-lete in imam še vedno ta zvok. Nisem nič menjal/ukrepal, sem rekel če bo zvok močnejši potem bom... Zaenkrat je zvok enak kot sem ga imel na začetku. Sem se navadil nanj...
Ni pa to od gum. Ker imam na letnih/zimskih isto... Verjetno ostali z gumami mislijo drugačen zvok
Jaz še nimam tako dolgo avto.
Ni pa od gum sem tudi jaz sedaj dav letne gor in isto.Sem biv pri mehaniku in ni najbolj vedel od kot bi prihajal zvok.
Je rekel naj vozim....
Če pa slučajno kaj ugotovite pa javite.
Dobrodošli v svetu električnih vozil! Informacije o avtomobilih, odgovori na vprašanja, stanje in lokacije polnilnih postaj, najnovejše iz sveta električne mobilnosti ter kaj nam prinaša prihodnost. Obiščite EV forum. Prihodnost je električna :)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.