ne, to je preveč, to ne moreš hendlat, plus, izstopaš iz množice ki vozijo okol 100km stroje, plus ni ekološko. How dare you!!!!Gledal sem 190KM 4motion, pa so mi potem testnega 240KM dali za tri dni... To je to
ne, to je preveč, to ne moreš hendlat, plus, izstopaš iz množice ki vozijo okol 100km stroje, plus ni ekološko. How dare you!!!!Gledal sem 190KM 4motion, pa so mi potem testnega 240KM dali za tri dni... To je to
Hehe pa prav zato sem ga kupil, da ne izstopam iz množice.ne, to je preveč, to ne moreš hendlat, plus, izstopaš iz množice ki vozijo okol 100km stroje, plus ni ekološko. How dare you!!!!
240KM passat je bedarija. za ta denar imaš lahko že avto, sicer z manj konji.
Pa še limuzino sem vzel... potem veš, da sem malo čuden hehe.240KM passat je bedarija. za ta denar imaš lahko že avto, sicer z manj konji.
240KM passat je bedarija. za ta denar imaš lahko že avto, sicer z manj konji.
Sedaj se delaš “pametnega”.ne, to je preveč, to ne moreš hendlat, plus, izstopaš iz množice ki vozijo okol 100km stroje, plus ni ekološko. How dare you!!!!
No ja. Tast ima A4 3.0TDI, 270 konj. Avto je petarda, ko se s tem voziš, se ti smeji.
Po drugi strani pa v tej temi večkrat omenjen E class (w212), 220 dizl. Avto je čisto nekaj drugega kot ta A4. Precej len, brezvezen za vozit. Sicer je oprema in udobje super, vendar če lahko izberem, grem vedno z A4.
ne, to je preveč, to ne moreš hendlat, plus, izstopaš iz množice ki vozijo okol 100km stroje, plus ni ekološko. How dare you!!!!