Ali ima mogoče kdo zbirko slovensko italijanski slovar za ASP??? Ker sem gledal, da imam samo italijansko-slovenski slovar!!!!
Hvala
Hvala
Vendar je še nihče očitno ni spiratiziral.Citat:
Uporabnik Antonio pravi:
Vendar????
Zdravo Vremenko. Po spletu iščem vrtojbensko - slovenski slovar. Google mi ga je našel samo v tvojem seznamu ASP zbirkOčitno tega ni:
Italijanščina:
o Veliki italijansko-slovenski slovar + nepravilni glagoli
Nemščina:
o Veliki nemško-slovenski slovar (2. prenovljena izdaja)
o Veliki slovensko-nemški slovar (2. prenovljena izdaja)
o Slovensko-nemški slovar I–II (1894-1895) Maksa Pleteršnika
Angleščina:
o Veliki angleško-slovenski slovar + nepravilni glagoli
o Slovensko-angleški slovar + nepravilni glagoli
o Angleško-slovenski slovar Password + dodatek
Francoščina:
o Slovensko-francoski slovar + uvod
o Francosko-slovenski slovar + uvod
Portugalščina:
o Portugalsko-slovenski slovar + uvod
o Slovensko-portugalski slovar + uvod
Španščina:
o Špansko-slovenski slovar + uvod in dodatek
o Slovensko-španski slovar + uvod in dodatek
Srbo-hrvaščina:
o Srbski- ali Hrvaško-slovenski slovar
o Slovensko-hrvaški ali -srbski slovar
Slovenščina:
o Slovar slovenskega knjižnega jezika + uvod
o Slovenski pravopis 2001 + dokumentacija
o Odzadnji slovar slovenskega jezika + tabele
o Besedišče slovenskega jezika z oblikoslovnimi podatki
o Amebisov besedni zaklad
Poslovni slovarji:
o Slovensko-nemški poslovni slovar
o Nemško-slovenski poslovni slovar
o Angleško-slovenski poslovni slovar
o Slovensko-angleški poslovni slovar
Leksikoni:
o Veliki splošni leksikon + uvod
Medicina:
o Slovenski Medicinski e-Slovar
Amebisove male zbirke:
o Zgodilo se je
o Vrtojbensko-slovenski slovar
o Pojmovnik jedrske tehnike in varstva pred sevanji
Jaz ga imam, samo notri (se) ni besede orkoladroZdravo Vremenko. Po spletu iščem vrtojbensko - slovenski slovar. Google mi ga je našel samo v tvojem seznamu ASP zbirk
Kako lahko pridem do njega? Hvala za pomoč.
Obvezno dodajDrugace pa kako lahko pridem do slovarja?Jaz ga imam, samo notri (se) ni besede orkoladro
Najprej sem mislil, da je zajebancja, sedaj pa pogledam in to dejansko obstaj. Orko (uni tm gor). ;-)Obvezno dodajDrugace pa kako lahko pridem do slovarja?
Videl sem ga pri kolegu, dela na win10. Sva pa oba glede tega bolj slabo pismena. Njemu je slovar naložil nekdo drug, ki zdaj ni vec dosegljiv. Se to da downlowdat in namestit kot obicajne aplikacije?Ta slovar je bil brezplačen in pridodan v starih, 16-bitnih, kompletih ASP.
Če ti OS še omogoča zagon teh verzij, boš mogoče še videl. ASP32 pa tega slovarja ni imel.
Res je. Sem prehitro napisal. Res je obstajal tudi za ASP32.Videl sem ga pri kolegu, dela na win10. Sva pa oba glede tega bolj slabo pismena. Njemu je slovar naložil nekdo drug, ki zdaj ni vec dosegljiv. Se to da downlowdat in namestit kot obicajne aplikacije?
Dobil in instaliral brez problemov. Hvala za sodelovanje vsem.Res je. Sem prehitro napisal. Res je obstajal tudi za ASP32.
Živijo boc - sem se spomnil na vrtojbensko-slovenski Slovar ravno par mesecev po tem ko je Partis usahnil, tako da me zanima ali j kakšna možnost da bi mi ga ti poslal? (ne rabim drugih / samo tega ) hvala!Jaz ga imam, samo notri (se) ni besede orkoladro
Vrtojbensko-slovenski slovar je sedaj na seznamu novosti na Termanii.Živijo boc - sem se spomnil na vrtojbensko-slovenski Slovar ravno par mesecev po tem ko je Partis usahnil, tako da me zanima ali j kakšna možnost da bi mi ga ti poslal? (ne rabim drugih / samo tega ) hvala!