OLED TV

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.311
1.551
113
Pa ne moreš primerjat ti sedaj stare Philiips televizorje z današnjimi..! Seveda so bile težave, če so se uporabljali manj zmogljivi chipseti z malo pomnilnika..

Tusi sam Android ni bil tako dobro optimiziran itd..

Sedaj na Philipsu delujeta tako Google kakor Titan OS odlično. Seveda , ker imajo povsem nov Chipset Mediatek 9972 ali pa Pentonic 1000 in pa seveda precej več pomnilnika.

Tudi kar se tiče nadgradenj Softwerja, so na volje nekje na 3-4 mesece. Tako, da ne moreš metati v isti koš starejših in današnjih televizorjev.

In pa odvisno je tudi kakšen ping internetne linije imaš..! Ker zato nekaterim deluje odlično, nekaterim nekoliko manj.

Drugo leto bodo pa izdali nov super duper chipset in boš govoril kako je pa to sedaj kar hvališ sranje in ne moreš imeti TVja starega par let.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in bpfc

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.908
58
63
Zopet lažeš ljudem.. Moraš pa vedet, da idealnega OS-a ni na tržišču.. Vsak ima določene težave.
Mislim, da je popolnoma jasno, kdo laže. Ne vem, o kakšnem idealnem OSu govoriš. Jaz imam v hiši 4 LG TVeje, vse poganja WebOs, pa do sedaj še ni noben nilkdar zaštekal. O kakšnih težavah ti govoriš? Sicer sedaj kake dve leti nisem zasledil članka o najboljšem OSu, samo prej, je pa kar nekaj let zaporedoma LGejev WebOs bil proglašen za najboljši operacijski sistem, kot najhitrejši, najbolj pregleden, najbolj zanesljiv, in uporabniku najbolj prijazen.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
224
-23
28
@bpfc

A doživljaš orgazem, ko kateri napiše kaj negativnega o Philipsu..?? Podobno se obnašaš tudi na drugih forumih.

Sprašujem se koliko let imaš, ker je takšno obnašanje za enega odraslega človeka nesprejemljivo.!

Sicer pa sem ti že napisal, da imaš najbrž kakšne psihične težave, katerih se še sam ne zavedaš..

Idi pa poišči pomoč dokler še ni prepozno, kar pa mislim, da že je.:rolleyes:

televizor

29. jul 2022
224
-23
28
Mislim, da je popolnoma jasno, kdo laže. Ne vem, o kakšnem idealnem OSu govoriš. Jaz imam v hiši 4 LG TVeje, vse poganja WebOs, pa do sedaj še ni noben nilkdar zaštekal. O kakšnih težavah ti govoriš? Sicer sedaj kake dve leti nisem zasledil članka o najboljšem OSu, samo prej, je pa kar nekaj let zaporedoma LGejev WebOs bil proglašen za najboljši operacijski sistem, kot najhitrejši, najbolj pregleden, najbolj zanesljiv, in uporabniku najbolj prijazen.
Nabrž imaš samo enega, pa še to je vprašanje.. Že leta te prosim, da mi pošjli saj eno fotografijo ali kratki video tvojega Lg-ja..

Pa še do danes nisem nič dobil.! Pa tudi, če ti nimaš težav jih zagotovo ima določen % uporabnikov, ker tako je pri vseh televizorjih.

Sicer pa tako dobro veš da je tako, vendar se delaš neumnega.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.943
2.644
113
Meni tudi os na c9 (2019) tekoče deluje. Dnevno uporabljam appe kot so max, Netflix,mmc brez zatikanja. Pa nad posodobitvami sem tudi presenečen ker še sedaj hodijo parkrat letno.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.285
2.402
113
Hm, jaz tudi imam LGja OLED 2023 model. Tu in tam pošteka, tu in tam crkne Netflix, tu in tam crkne T-2 TV app. Ni da bi rekel, da je kaj posebno moteče, le da tako 100% zanesljivo in BP pa tudi ni. Je pa fino, ker posodobitve res kar redno hodijo, na par mesecev. Vseeno je pa home meni na web osu grozen in za bruhat, da ne rečem še kaj hujšega.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.908
58
63
Hm, jaz tudi imam LGja OLED 2023 model. Tu in tam pošteka, tu in tam crkne Netflix, tu in tam crkne T-2 TV app. Ni da bi rekel, da je kaj posebno moteče, le da tako 100% zanesljivo in BP pa tudi ni. Je pa fino, ker posodobitve res kar redno hodijo, na par mesecev. Vseeno je pa home meni na web osu grozen in za bruhat, da ne rečem še kaj hujšega.
Kako ti pa pošteka? A ti dela krogce?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.285
2.402
113
Kako ti pa pošteka? A ti dela krogce?

Da bi vsaj krogec narisal, pa niti tega ni. Enostavno po pritisku neke tipke se ne zgodi nič, treba počakati in potem pokaže. En tak tipičen primer je meni nastavitve. Na začetnem ekranu je to še posebej opazno in niti ne vem zakaj, ampak da se pojavi meni nastavitve, preteče par sekund od pritiska na tipko.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.908
58
63
@bpfc

A doživljaš orgazem, ko kateri napiše kaj negativnega o Philipsu..?? Podobno se obnašaš tudi na drugih forumih.
Sprašujem se koliko let imaš, ker je takšno obnašanje za enega odraslega človeka nesprejemljivo.!
Sicer pa sem ti že napisal, da imaš najbrž kakšne psihične težave, katerih se še sam ne zavedaš..
Idi pa poišči pomoč dokler še ni prepozno, kar pa mislim, da že je.:rolleyes:
Andrej, saj sem ti že povedal, da me spominjaš na mojega vodjo - majstra- servisa. V tistih časih so ljudje ob nakupu novega TVeja, množićno klicali na servis za
nasvet, kateri TV naj kupijo. Ta moj majster je imel delovno mesto poleg mojega, tako da sem slišal vse nasvete. On je vedno, tako, kot ti sedaj, svetoval nakup najslabšega TVeja. Ko sva nekoč šla na neko servisno usposabljanje, sem ga med potjo vprašal, zakaj ljudjem vedno svetuje nakup najslabšega, nabolj kvarljivega TVeja, mi je odgovoril: " Zato, da bomo imeli posel". In , ko že omenjaš psihične težave, bo kar držalo, da ne trpim nekoga, ki na raznih forumih , "svetuje o najboljšem nakupu TVeja", dobesedno preži na žrtve, samo, da bi prodal svojo robo.
Kar se pa mojih let tiče, pa vprašanje, če jih boš dočakal, verjetno boš že prej pod rušo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

televizor

29. jul 2022
224
-23
28
Andrej, saj sem ti že povedal, da me spominjaš na mojega vodjo - majstra- servisa. V tistih časih so ljudje ob nakupu novega TVeja, množićno klicali na servis za
nasvet, kateri TV naj kupijo. Ta moj majster je imel delovno mesto poleg mojega, tako da sem slišal vse nasvete. On je vedno, tako, kot ti sedaj, svetoval nakup najslabšega TVeja. Ko sva nekoč šla na neko servisno usposabljanje, sem ga med potjo vprašal, zakaj ljudjem vedno svetuje nakup najslabšega, nabolj kvarljivega TVeja, mi je odgovoril: " Zato, da bomo imeli posel". In , ko že omenjaš psihične težave, bo kar držalo, da ne trpim nekoga, ki na raznih forumih , "svetuje o najboljšem nakupu TVeja", dobesedno preži na žrtve, samo, da bi prodal svojo robo.
Kar se pa mojih let tiče, pa vprašanje, če jih boš dočakal, verjetno boš že prej pod rušo.
Pa kaj ti imaš to pod zaznamki, da neznaš napisat nič drugega..:bonk: Že to veliko pove o tebi..!

Saj sem ti že napisal, da dobro, da ne veš moj naslov, ker drugače bi jaz bil najbrž v težavah..

Zgleda, da sem ti jaz vzel zasebno življenje, ker si z menoj popolnoma obseden.. Če bi bil ženska bi še te razumel, tako pa ne vem.

Res mi je žal, da sem ti uničil življenje, oziroma si si ga sam.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.173
512
113
kranj
no, imam "najslabši" televizor ever...itak philips :) vsake toliko slika mrkne za sekundo (postane črna). morda 1x ali 2x na dan. najprej sem mislil, da je kriv t2, ampak se to pojavlja na vseh kanalih. tv je star cca 3 leta. bo za na servis verjetno?