asistenca ZM?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Agent je verjetno kasneje popravil polico, odstranil kaksno opcijo, razliko v denarju pobasal v žep.

Sem videl že hujše primere,ko je kakšen agent stranki storniral polico in naredil samo osnovno AO , razliko do kaska etc pa pobasal v žep.In kaj je najhuje,da ga vsake toliko casa vidim,ko še vedno dela za omenjeno zavarovalnico.

Takemu bi lastnoročno jebal mater, prisežem.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.249
4.809
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Pogoj je AO
tongue-1.gif

pa do starosti 20 let

avta seveda
rolleyes-1.gif

aja avto, jst sm pa že mislu da moraš imeti hčerko pod 20
tongue-1.gif

NE! tista mora bit pa nad dvajset, ampak ne preveč
cheer.gif

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Še naša izkušnja ava premium. okvara pride odpelje do izbrane lokacije (gospodična hoče na vsak način prepričat da velja samo do prvega pooblaščenca viška se plača) nadomestni avto nam ne pripada dokler serviser ne potrdi da nebo popravljen v istem dnevu. cela kolobacija sicer se je uredilo ampak ostal je grenek priokus da te hočejo okol prinest.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Tudi sam sem imel dva dni nazaj priložnost preveriti ZM AXA Premium asistenco: malce pred Splitom v smeri proti Zagrebu mi je šel alternator rakom žvižgat a sem se zgolj z akumulatorjem vseeno uspel "privleči" - narekovaji zato, ker sem zaradi tega v bistvu letel po AC kot že dolgo ne - do Grosuplja, kjer mi je po cca.500+ prevoženih km brez alternatorja dokončno zmanjkalo elektrike. Pride avtovleka, ki mi odšlepa avto kamor sem želel, dobil sem nadomestni avto za čas popravila (2 dni) da sem lahko ob 23h z mesta obstanka vseeno spravil domov sebe, svoje ter vso prtljago in zadeva je bila zaključena. Šli so mi povsem na roko oz. ni bilo nobenih komplikacij whatsoever - moja ocena storitve 5 od 5.