južnjaki se spravljajo nad Maci, sami so pa največji lenuhi, diplomo kupili v BiH in stanujejo pri starših ali pa so jim starši podarili stanovanje seveda so ga njihovi starši kupili po Jazbinškovem zakonu.
ja samo jaz hodim v sluzbo ona pa ne. V koncni fazi si tudi ti zadnji ki mas kaj za pametovat ker si ze veckrat napisal da delas brez racunov in da imas na crno zaposlene delavce. Mamo pac to nesreco da si nasel tale forum. Morda se te nekoc znebimo kot so se te na podsvojostreho.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Nato pa jim se cetrt place poberejo za vzdrzevanje parazitov kot si ti. In a ves ti ljudje ze imajo delo in ocitno ga opravljajo ok ker ga se kar imajo. Ti pa ga nimas in isto zabijas cajt tu gor namesto da bi sla delat. Guess what mcdonald's zaposluje. Verjetno za podpovprecno placo ampak vsaj v popolnosti bos skrbela zase in ne bos zazirala drzave.Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ni čudno da država propada če polovica zaposlenih ljudi v tej državi celo dopoldne v službenem času visi po forumih.
polcaj--- pa za tvoje ležanje v službi gre tudi davkoplačevalski DENAR...
Matr --kuk smo vsi pametni--tle nekaj punco obtužuješ---pa v stvari iz iste sklede žreš---ma sj niste normalni...
Citat:
Maci povedala::: Ynos, hudo mi je zate, ker te niso sprejeli... v vrtec, ker glih za tja si.
Bombaa maci--komentar desetletja
Maci jst sem s teboj--nč se bat...
Se upajo samo na ženske spravljat...
A mu gre kdo zrihtat kakšno inšpekcijoCitat:
V koncni fazi si tudi ti zadnji ki mas kaj za pametovat ker si ze veckrat napisal da delas brez racunov in da imas na crno zaposlene delavce.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ni res. Racionalizacija grehov na način "saj drugi tudi, pa še več kot jaz" po katoliških normah ne vzdrži.
Kar se tiče dela na črno, pa suzana bolj ali manj vse dela na črno, pa še na črno ima zaposlene delavce. To je malenkost drugače kot sosedska pomoč, se ti ne zdi?