Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Maci pravi:
Ne vem kater alter prispevkoplačevalec si je zmislil, da je treba podaljševati na 3 mesece, meni je na občini rekel, ko sem vprašala, da sedaj velja eno leto - v primeru da bom še na zavodu seveda.
Ko sem šla urejat obvezno zavarovanje po poteku nadomestila za brezposelnost pa je bilo rečeno, da je zdaj urejeno za ves čas, ko bom prijavljena v evidenci brezposelnih.
Verjetno misliš mene? Nisem si jaz izmislil, tako imam napisano na odločbi, ki jo še vedno imam, čeprav je to bilo kako leto nazaj.... res, lepo piše od kdaj do kdaj mi velja zavarovanje. Morda pa se od občine do občine zadeve razlikujejo in ti ponekod v odločbi ne napišejo kako dolgo ti velja zavarovanje.
Citat: Uporabnik doctorz pravi:
Sploh ni gnil sistem samo vi BREZPOSLENI LENUHI nimate časa ENKRAT NA TRI MESECE iti podaljšati obvezno zdravstveno zavarovanje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.