Petelin kuro analno "ponuca", a ne?
Ne vem a si hotu sam pameten izpast ampak kokoši imajo kloako, ki je domače rečeno i pička i šupak, tko da v bistvu jo analno...in klasično
Petelin kuro analno "ponuca", a ne?
Vidim, da si začel hoditi v 7. razred OŠ in si pri biologiji nekaj novega izvedel..se je splačalo počakati s komentarjem do sedaj, da si lahko preciziral zadevo, a ne?Ne vem a si hotu sam pameten izpast ampak kokoši imajo kloako, ki je domače rečeno i pička i šupak, tko da v bistvu jo analno...in klasično
oprosti, ker mam real life in sem šele zdaj odprla temo in šla mimo tvojega neumnega komentarja.Vidim, da si začel hoditi v 7. razred OŠ in si pri biologiji nekaj novega izvedel..se je splačalo počakati s komentarjem do sedaj, da si lahko preciziral zadevo, a ne?
Ne vem a si hotu sam pameten izpast ampak kokoši imajo kloako, ki je domače rečeno i pička i šupak, tko da v bistvu jo analno...in klasično
Ni panike, ti kar hodi pridno naprej v šolo ter pridobi še kaj znanja, priporočam ti pa osvojitev funkcionalne pismenosti..to je res problem v današnjih časih.oprosti, ker mam real life in sem šele zdaj odprla temo in šla mimo tvojega neumnega komentarja.
Se globoko opravičujem
Ženske si dajo delat liposukcijo, piercinge, pulijo si obrvi, se tetovirajo, depilirajo in potem ti ne dajo fu_at v rit, ker jih to boli
Leta 2011 smo tu gor obravnavali temo, ki se jo uči v 9. razredu. Ko boš tak daleč, jo pišči, ker z veseljem čakamo tvoj prispevek.oprosti, ker mam real life in sem šele zdaj odprla temo in šla mimo tvojega neumnega komentarja.
Se globoko opravičujem
ja saj en član foruma je to precej propagiral z izgovormom da dec s silikonskimi joški ni več dec...ce ti tolk pase, si dedca najd. rit je rit.
To je pa zelo verjetno najbolj neumna izjava v zgodovini Alterja.ce ti tolk pase, si dedca najd. rit je rit.
No, potem je pa anus..To ni rit.
dej povej, ka pa carica, ti dovoli kdaj ?No, potem je pa anus..
Drgač pa-dnar in rit je za skrit
Ogenj, rit in kače niso za igrače
, Milfa, tebi ni nič kaj dosti za govort, kaj vse carica prakticira in obvlada..boš ratal še bolj bolan za njo..dej povej, ka pa carica, ti dovoli kdaj ?
sej vem, generacija starejših babnic ni navdušena nad tem samo jamranje je pol, da srat ne more pol pa ne vem ka vse izgovori,
sam to vprašaš človeka, pa takoj veš kolk ma staro babo