Citat:
predvsem procesni del določajo zakoni - Zpol, ZKP, ZP-1
...ki se jih ne znate držat in vsaka malo bolj razvpita zadeva pade zaradi napak velecenjene policije, ali pa kasneje tožilstva.
Zanimivo, da pri kršitvah CPP kjer se gremo kadija sudi, kadija tuži pa ni nobenih procesnih napak?!
In mi nismo policijska država? Za jebene kurje tatove lovit so sposobni in policaji in tožilstvo, ko pa se
pokaže primer resnega kriminala pa zajebejo vsi. Kot kaže namerno, če bi bili samo tako zelooo nesposobni
bi jim včasih vsaj po pomoti ratalo kako veliko barabo obsodit.
Tako da prosim ne zagovarjaj sfukane zakonodaje in (ne)delovana policije, razen v primerih kjer se instant kasira.
Kaj dosti več od vas itak ni. Ko ste stavkali sploh ni blo razlike, le malo man denarja ste za brezveze pocuclali iz
davkoplačevalskih žepov. Še nesreč ni bilo nič več. Torej trdim da ste navadni inkasanti in da vam je za varnost
na cestah en kurtz mar. Za gospodarski kriminal velja enako. Horda zapitih in nesposobnih kriminalistov je
nazadnje brez procesnih pizdarij na sodišče pripeljala koga? In taisti je sedaj tudi pravnomočno v luknji?
Ne ni ga. zadnjih 15 let ne.
Fakof tak policijski aparat ki je namenjen SAMO IN IZKLJUČNO polnjenju proračuna, za kaj drugega pa sploh ni.
Pomoje še za ceste pometat niste, bi še tam naredili več škode kot koristi. In če me dnevno lovite po cesti kot največjega lopova
zaradi smrdljivih 100 EUR izkupička, je to zame policijska država.
Pa me prepričaj v nasprotno...