Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@patriot - kolikokrat si bil v ciganskem naselju ko jih je bilo 50 proti tebi in se enemu? jaz upam naglas povedat da tist ki ga ni vsaj malo strah ko gre na intervencijo v tabor, tisti laze..
Nobenkrat, sem jih pa že parkrat imel na dvorišču.
To je pa zato, ker ste jajčkoti. Znate edino jebat delovnega človeka s plačo..
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja, meni tudi ni problem rect da vsi vemo da majo cigani orozje - pa pojdi na hisno preiskavo pa ga najdi. Ja majo ga, sam ne v taboru. Kaj nej zdej vse slovenske gozdove preorjemo? Ja saj najlazje je reci "ja" ampak kdo bo placal?
Cigo je imel na steni bajte nabite dve redki puški, pa ste rabili par let, da ste intrvenirali. Kje boste šele našli tiste skrite.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pred osnovno solo se ne more stat ker ni dovolj policistov. Zaradi tega stanja pred solami je povprecen policist v ljubljani nabil 30 nadur septembra (moja ocena).
Saj, ko jebe otroke, če mimo prehoda za pešce šibajo + 150km/h.
Jebimo one, ki se na "prazni" cesti peljejo 65 na 50 omejitve.
Če ne verjameš, ti bom dal na teraso stol, skuhal kavo, ti samo počakaj pol ure....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dogaja se da sodnica ciganu da pogojno za poskus uboja (ki ga je tozilka predhodno ze prekvalificirala v lahko telesno poskodbo), nato pa obe s tozilko prosita naj ju policija pelje domov ker se bojita ciganov pred sodiscem.
.
Znano. Vem za primer, ko se policaj ne upa priti na sodišče, ko je ciganka krala baker.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
a bos sel v tabor? Pa streljal ko bo sel s sekiro nate? .
Plačujem jaz tebe,al ti mene?!
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kdo mislis da sedaj baker krade pa po avtih vlamlja? Tastari samo z avti robo pobirajo.
Kaj mene sprašuješ?!
Na vam je, da raziščete.
Sicer sem pa jaz ravno zaradi tega dal eloksirane žlebove....