A brez mene reeees ne gre???
Res bi se lahko malo umirili, moderatorji pa bi lahko res malo bolj brisali tele off topice in začeli malo bolj opozarjat uporabnike!!!
Ker to da se stalno obešate name in vlačite ven vsa jajca mi gre res pošteno na živce, ker ste res kot eni otroci.
Če mi ima kdo kaj za povedat pa naj mi pošlje PM, če komu kaj ni prav, naj mi pove, če pa vas daje tipična slovenska zavist pa ne morem pomagati, če koga zanima kater od avtomobilov mu jih z veseljem pokažem.
Imam vas pa dovolj, živim kakor meni paše, živim normalno oz. dobro, kje nakupujem, kaj vozim, kje živim pa res ni bistvo vsake teme na forumu. Prav tako se naj vsak briga za svoj avto, vsak ima takega kot mu paše oz. takega kot ga lahko ima. Jaz imam takega kot je meni všeč in imam zanj tudi številne druge razloge, ki jih pač marsikdo ne razume.
Ne brigajte se za druge kako živimo in kje, hvala bogu je trgovin veliko različnih, in vsak gre v tisto ki njemu paše. Zame ni statusni simbol vrečka iz Mercatorja, ker je pač tudi drugje glih tako dobro če ne boljše.
To kakšna sem jaz, lahko reče nekdo ki me pozna, tisti, ki me v življenju niste videli in spregovorili z mano, pa bolj težko veste kakšna oseba sem, zato neko določanje osebnosti ni najbolj primerno. Obnašam pa se do vas kakor se vi do mene.
Če vas moti moje sodelovanje v tem forumu, vamne morem pomagati. Tukaj bom ravno toliko časa kot mi bo pasalo in pisala tam kjer mi paše.
Če moderatorji nimate časa, z veseljem pomagam pri tem, da se iz foruma brišejo nepotrebni posti... za zdaj pa je ves forum en velik otroški vrtec... žal, kvaliteta pa s tem upada, ker ni nobene resnosti več.
Zdaj se bo spet vsul plaz pripomb in provukacij, *ebanja v glavo...
Naj vsak malo razmisli o svojem obnašanju.
Opice ste.