AMG strojnica na avtonetu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
m-tech ni isto kot m3

A res? Men se je pa zdel, da če imam m-tech da imam M3
confused-1.gif

Se ti zdi da ne poznam BMW-ja, da ne vem kaj mi stoji pred hišo?

Sicer pa nazaj k temi o AMG...

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
m-tech ni isto kot m3

A res? Men se je pa zdel, da če imam m-tech da imam M3
confused-1.gif

Se ti zdi da ne poznam BMW-ja, da ne vem kaj mi stoji pred hišo?

Sicer pa nazaj k temi o AMG...

slike povedo več!
cheer.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
ksz: Tak avto je povezan s svojimi stroški, ki so v razmerju z nabavno ceno novega. Če nimaš dohodkov za kupt novga al pa vsaj pol novga pol ga NISI sposobn vzdrževat.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Sej.. a se to sploh splaca pri nas kupvat? Ker dvomim, da jih je veliko res lepo vzdrzevanih..

problem vseh športnih avtomobilov je isti. Prvi lastnik ga kupi, ga tera, ker itak da zanjga 5x preveč, potem to proda, v stanju ki je pač kakšen je, verjetno vsaj servisiran če ravno ne očuvan in lepo vožen, potem pa se začne šparanje.. in tisti ki bi potem avto rihtali v nulo, servisirali je zelo malo, ker to stane...
zdaj pa kupiš to za 10k, to ima vsak...potem pa vozi kolk gre pa spet za mali denar naprej... tako da, dobro ohranjen in tipi topi jih verjetno skoraj ni in so dragi. Tako jaz mislim... pa verjetno se ne motim. Verjetno je tudi podobna zgodba z raznimi M, RS, S, in ostalo napoprano šaro.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tudi podatek o M5 prejšna generacija z V8 400 hp (ne tale z V10 teh je tako samo ene par v slo). da so vsi z drugimi motorji... kaj to pomeni, presodite sami

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
njen fant ima e36 m3 cabrio, pa se kak propeler se najde na dvoriscu pri njih. Bo treba se kak forum precekirat, ne sam kle otresat in simfat.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sam res, keri modeli....A ce je pa bmw manj vreden kot clio, je pa jajc? Al pa ce je str? Se v 15 let starem BMWju vozi precej precej bolje kot v novejsih jajcih.....ampak tega seveda ne veste, ker nikoli niste probali....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
ja pa se st. cevljev... @diablo-odg. sem na splosno, ti si bil pac zadnji, zato reply tebi.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
oooo zdaj pa si me uzalila...MACI the brainstormer me je označila za butla ker se zaplete v svojih izjavah...

hahah

saj sem skoraj dol pado še zaradi druge izjave.... že od nekjda vozis M3 haha...ja res se vidi da ze od nekdaj verjetno zato da lahko plačuješ za oldtimer zavarovanje , ker potem dragi bencin kupujes...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.