Amazon je čisti loto zadnje tedne. Je odvisno od iz kterega skladišča je poslano, če je pošiljatelj Amazon. Ostali pač kakor kdo. Lahko dobiš v 5 dneh, lahko pa traja. Prejšnji teden sem v petek zvečer naročil in dobil v sredo en paket (DHL-dostava pota SLO). En paket istočasno naročen še odposlan ni z dostavo 21,12 trenutno.. 2 zadevi pa čepita nekje med ATpost in pošto slovenije. En se je v petek pojavil na sledilniku pošte SLO (naročen še prejšnji mesec) drugi naročen kak teden kasneje pa naj bi bil v torek (4 dni po naročilu) predan naprej od ATpost...
Je pa ta naveza prek Atpost že leta katastrofa. pred časom je dostavljala neka privat firma iz MB. Vedno je trajalo vsaj teden, da je prišlo iz MB v LJ kotel. Nato je prevzela pošta. Do pred par tednov je kar tekoča premikala zadeva. Trenutno pa zgleda, da je totalni infarkt na tej poti.
Sicer pa se je lani v tem obdobju tudi konkretno zatikalo. Letos sem sicer imel namen nehat naročat že pred cybertednom, ampak skoz je nekaj. Bo že prišlo ko bo. Sem en od tistih, ki že leta ne hodijo po štacunah kaj dosti. Kolegi jamrajo kolk je vse zaprto in kaj vem kaj. Meni se sploh ne pozna.