Alu platišča za zimske gume

Sandy

Zelenc'
1. jul 2008
10
0
1
Ali ima kdo kakšne izkušnje z zimskimi gumami na alu platiščih? Ali se lahko zaupa "zimskemu laku" na felnah, kot zatrjujejo nekateri trgovci?
In še: ali ima kdo kakšne izkušnje z nakupom gum in platišč preko spleta pri ponudniku Gumi-center?

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
imam že 121.000km iste feltne gor pa menjavam letne in zimske gume. kaj veliko hudih poškodb na feltnah nisem opazu pa sem jih cca 3000km nazaj temeljito sčistil. mogoče kaka luknica dve, kej več pa ne.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Misliš Gumi center-Gaberje?

Jaz sem kupoval pri njih spomladi, letne Continentalke.

Nakup brez težav, plačal sem po predračunu. (edino njihova pogodbena dostavna služba mi je dostavila 2 gume v petek in dve gume v ponedeljek) Po petkovem klicu kje so še dve preostale pnevmatike, so mi v centru pojasnili da verjetno je dostavna služba paket razdelila in da bo v ponedeljek sigurno, če pa ne da naj takoj pokličem, da ukrepajo.)

V ponedeljek sta res prišli še ostali dve gumi.

Mislim da sem kupoval marca08 in gume so bile letnik 2008.

Sedaj sem zimske nabavil pri nakupovanju.net, kjer sem gume dobil še ceneje kot pri Gumicentru. (preveri še pri njih cene) Plačal sem prav tako po predračunu, v četrtek naročil, v petek plačal, v ponedeljek sem imel gume doma.

LP

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ma nima kaj bit. če te skrbi, jih pozimi bolj redno splahuj z vodo. Vsekakor pa je ceneje dat lakirat felne, če je že treba, kot pa kupovat nove samo za zimo.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
si je res tezko dopovedati, da sol aluminiju cisto nic ne skodi? je komu kdaj zarustalo alu gorsko kolo? problem je samo v tem, da tezko nataknes gor ketne oz. pri tem fizicno unicujes platisca in cisto nic drugega.