Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj sem pa jaz na spisku to meni ne gre v glavo.
Citat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Vsaj šestim (za zdaj) alterjevcem pa gre ...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tudi jaz ne vem, zakaj sem na spisku, ker letos-2016 sem zelo malo pisal.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Katere obrazložitve? Še bolj žalostno, da imaš status moderatorja in se delaš norca.
Lahko brišete račun ni panike.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejEnej pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Vsaj šestim (za zdaj) alterjevcem pa gre ...
"Ji ni v glavo šlo, je pa rit nastavla"
Matej, zbriš Jadota, ko boš ob člana. Saj veš kako je v kapitalizmu - vsaka stranka šteje.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Zakaj sem jaz na spisku?Nikjer nisem trollal!
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ksz
Trenutni rezultati kažejo, kakor pač kažejo, ampak, po mojem skromnem mnenju ne kažejo prave povezave z naslovom ankete, torej določanje (s pomočjo ankete) naj trolla na forumu. Ampak, veliko članov Alterja je spet pokazalo, da jim je logika in trezen premislek iz različnih vzrokov tuj, zato pa je rezultat takšen kot je.
Torej, vodilna člana Snecer in Eazy:
-Snecer je aktiven na forumu, ampak trollanja pa v njegovih zapisih ni prav veliko, kvečjemu razumen pogled na stvari, velikokrat zapakiran v blago aroganco in rahlo smešenje dogajanja....
-Eazy-ko ima svoje dneve, je nepopustljiv borec za svoje "sonarodnjake in brate v veri" , ne vidi njihovih napak oz. jih minorizira s podobnimi, ki jih zagrešijo "neverniki", ali pa kar obtoži fašistični preostali svet za vse krivice...to pa nekako ni trollanje, ampak nekaj drugega.
To je samo moje mnenje,seveda sem jaz (in drugi) lahko še slabši, ampak, trenutno sta onadva na tapeti..
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In že smo na časovni polovici kar se trajanja ankete tiče in še vedno je prepričljivo v vodstvu Snecer
vodilnemu - Madonamatr model, nism si mislil, da te toliko ljudi dojema kot zaj3banta oz. trolla, sem mislil, da greš zgolj mnogim na živce
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
A za pacienta leta je že bilo?
Da ne bo snecer v vseh kategorijah zmagal?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
A za pacienta leta je že bilo?
za ta naziv že, za ostale pa bi se človek že zamislil..Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa,saj to zajebancija