Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Kje je pa lista najbolj smotanih moderatorjev??
Ali sem samo jaz spregledal?
V podforumu za normalne uporabnike. Med posebneži je preveč zamerljivcev, da bi se lahko objektivno izdelalo ta seznam
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Kje je pa lista najbolj smotanih moderatorjev??
Ali sem samo jaz spregledal?
Če nekdo ne piše po normah, katere si ti postavil, da so sprejemljive zate to nikakor ne pomeni, da je tisti paciant. Lahko si pacient ti, kateri si si postavil takšne norme.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Je napisala popolnoma jasno in razumljivo in letelo je na (ne)obravnavo pacientov, ne pa konkretno na to temo. Nekateri pacienti so se tudi takoj prepoznali in se pofočkali. Sem ti tudi sam enkrat očital enako, pa dobil v odgovor posmeh in glumljenje gljive. Saj rezultati take politike so jasni. Samo naslove najbolj branih tem in njihovih avtorjev je treba pogledat. Jaz se ne bunim več, saj imam na izbiro, gledat alter ali ne, je pa škoda, ker večine tistih, ki so imeli kaj povedati ni več tukaj gor.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
... ne drži pa če se vas zdaj tu najde 500 komadov, ki boste kimali drug drugemu.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
*** Ignoriran uporabnik ***
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zgodilo se je, da je zaradi bebavosti moderatorja (več njih?) in seveda istočasne vladavine drhali, ki jo isti moderator(ji)? dopuščajo in podžigajo, zaradi "nagrade" forum izgubilk še enega znalca v do sedaj normalnem podforumu navigacija.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Šele zdaj opazil, da je naziv "2016" - IMHO bi moral, predvsem ker je ravno on "zmagal", dobiti naziv AT 2017.
Tip ima druge za paciente sam pa v dveh stavkih natrosi toliko želitev kot jih tisti, katere ima za paciente ne natrosijo v vsem svojem življenju.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Sori, forum ima eno uporabno funkcijo, žal pa ne omogoča, da napol bebava kruljenja ne bi priletela tudi na mail. Sicer ne vem na čem si trenutno, ampak dejansko ti je uspelo nasrat 200 besed brez komunistov. Neverjetno.
kakšna škoda take besede. včasih je k u r b a pomenila veselo deklico izhajala pa iz kuranta ki je bil tudi slovanski bog veselja tako podobno kot pan pri grkih ali bak pri rimljanih. sej veste zisto zgodbico ko je prišel vesoljni potop kurent pa je bil eden redkih preživelih ker se je oklepal vinske trte in ga povodenj ni odnesla. od tu vemo da je niska trta ena zelo uporabna raslina in sploh najlepša rožice. če izvzamemo tiste rožice na dveh nogah samo tiste znajo biti muhaste.Citat:
Uporabnik telex pravi:
Tip ima druge za paciente sam pa v dveh stavkih natrosi toliko želitev kot jih tisti, katere ima za paciente ne natrosijo v vsem svojem življenju.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Sori, forum ima eno uporabno funkcijo, žal pa ne omogoča, da napol bebava kruljenja ne bi priletela tudi na mail. Sicer ne vem na čem si trenutno, ampak dejansko ti je uspelo nasrat 200 besed brez komunistov. Neverjetno.
Zato pa ni zastonj tista misel, da so največji moralisti spreobrnjene kur-be in ozdravljnei pijančki.