ALTER MEET

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
najbrž če ima kaj pomembnega itd gre. druženje s alter nick-i ji pač ni v veliko veselje in se tega izogiba...

nimam več kej napisat, vse povedano
cool-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
najbrž če ima kaj pomembnega itd gre. druženje s alter nick-i ji pač ni v veliko veselje in se tega izogiba...

nimam več kej napisat, vse povedano
cool-1.gif
Aha.
Ok.
Sam tolk, da vemo.
frown-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.284
7.055
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ja, parkiranje je pa res problem! Se pravi, da maš avto kar skoz doma, da imaš plac za parkirat?
rolleyes-1.gif

kot je napisal stieber, parkiranje je problem ob določenih urah in to je definitivno v petek zvečer. Da dobim parkirplac, bi se mogla vrnt nazaj po 23h
Pa se res imaš namen vrniti prej?
Otrok naj ponoči spi, če pa ne pa pridite v kompletu.... saj ne bo prvi. Smo že imeli dojenčka v vozičku na altermeetu pa še s trolo je prišel če sem prav razumel

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ma eno mulo bomo že zabaval, se znamo pačit. Al pa uspaval, če bo zoprna (ko je glih baba).
Če pa ne bo nič pomagalo, bomo pa družno eno uspavanko zapeli
cheer.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

nobedn me ne more pridet iskat, ker jst brez moje punce ne grem nikamor - ni avtosedeža, ni vožnje

glede spanja ni problem, ker zaspi, tam kjer je zaspana in nima problemov s tem

parkiranje ni bil izgovor, samo omemba, da me bo nekdo jebal zarad tega, ker sem to omenila.... ne ne, tko se pa ne bomo šli

Abraham: ti pa itak skoz govoriš, da prideš, pol te pa ni, tko da....

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Sorči, večinoma pridem, če rečem (razen, ko me renolt pusti na cedilu - to se je do sedaj zgodilo 1x).
smile-1.gif

@4x8: Nisem še dedek. Čeprav ne bi imel nič proti. Že dolg nisem pestval kakega dojenčka
smile-1.gif