Alter meet

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
Po dobrih tridesetih letih sem se spet počutil srednješolca: v gostilni sem moral pokazat osebno, da so mi verjeli, kok sem star
hysterical-1.gif

Drgač pa - ja, fajn drušna, fajn folk, hladna pijača, topla hrana, nekaj starih znancev, nekaj novih.
cheer.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
ksz...

fajn drušna ste bli. Mi je zlo žal, da sm jo mogu tko hitro popihat - me je čakal sistemec in sva morala včeraj res končati selitev sajta na nov strežnik - sicer bi ostal še pozno v noč. Pa naslednjič
smile-1.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Ah ja diva sej sm vedu, da si u gatah k salomnel, k te nau. Ono krele tud sam jamra. Mirko s Trojan ti b uhka tud uletu. Hanzi ti sam prit, če ne zarad druzga se bom lohk saj z enim pogovarju k Mx-a nau, on tud nima cohones in je k pille. Žabar bo meu roza boratove kopalke, notranjc se ne upa, mehki prav, da pride, če mu bojo dost hitr asfalt vozil iz KPL.
Kamelči pa ah dej no če me peleš sva lohk že ob 17.00 pr žabarju, da mu plešo polirava. Maxi pa puma angel pa diva pa skorpy pa westie pa bučela se tko al tko ne upajo pridt, ono od mikulje, bomo pa usi žalostni ker se sploh ne upa. Mav T in ostala banda pa prkaplite, da nas Apollči u ledru aretira.

westie je bila na poroki ... bo pa prišla na naslednjega (najbrž)