Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
http://www.gostilna-krpan.si/
JEŠ, JEŠ ZA SAMO 19,50 EUR!!!
nisem še bil, slišal reklamo po radiu
tole pa ne bo držalo. na njihovi strani je ponudba za meni (!). mislim da to ni All you can eat.
drugače pa hodim na nedeljska kosila k Martin-u v Trbovlje. Edino juha je v porciji. Ne iz jušnika. Lahko jo naročiš večkrat..
Ponudba glavnih jedi je 4 vrste mesa, 4 vrste prilog, ene 5 vrst solat in ene 5 vrst sladic. Poizkusil 5 All you can eat nedeljskih kosil, tale najboljši. .Za mene je kvaliteta! Cena mislim da 12/osebo + pijača. Tudi vrhunska vina. baje.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Sam all you can eat je zgrešen... Da se nabašeš ko pujs?? Ne hvala. Mi je vedno blo pol žal, ko sem se preveč nažrl. Ni zdravo, želodec boli, si žejn pa ne moreš pit. bv
ja zato je pa All you can eat. če ne pojdi na slow food. saj so tudi bolj tematski All you can eat.
Najprej si sam ogledam karseda celotno ponudbo in potem jem izbrano velikokrat v majhnih količinah. Za mene je to dogodek
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Mam, mam. Ze leta standardna destinacija za sobotno kosilo kadar sva na Dunaju...
Dopoldne lepo v Landtmanna na zajtrk, shopkanje na Naschmarktu (Kasehutte je zakon.press), potem pa na pozno kosilo (ali pred 3pm ali po 5pm - vmes je "ciscenje od kosila" in ne obnavljajo zaloge) v Bamboo
Ko sem v Vegasu pri večerji menjam samo novi Vegas. Strip mi je predaleč! Bally's, Bellagio, Caesars Palace, Harrah's, Luxor, MGM Grand, Mirage
Za ostale mi vedno časa zmanjka!