All you can eat

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Crna_Ninja pravi:
Ravno včeraj bil v gostilni Vrbinc na Rudniku, kjer majo all you can eat varianto balkanskih zadev. Na krožnik dobiš špikane čevapčiče, klobasico, pleskavico, piščančji file, uštipac, ajvar, čebula in ko poješ, dobiš nov isti krožnik oz. kakor želiš :D To košta 10 eur. Je pa vse ostalo za doplačilo (lepinja, prebranec...). Tisto kar nismo mogli pojesti so nam še za domov zavil :D

Sama hrana res okusna, vse je bilo dobro!

A šele ko poješ :D ? Kaj pa če ti recimo klobasice niso OK, pa ajvar ...itd... potem pa ne dobiš novega krožnika :D Pri teh "all you can eat" je vedno narobe, ker recimo ena oseba poje veliko, druga pa zelo malo, plačati moraš pa za obe, ker ne zgleda da bi se naročil en krožnik "all you can eat" za npr. dva
evil.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sam all you can eat je zgrešen... Da se nabašeš ko pujs?? Ne hvala. Mi je vedno blo pol žal, ko sem se preveč nažrl. Ni zdravo, želodec boli, si žejn pa ne moreš pit. bv

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Kako to misliš, da ne moreš piti?
Sicer pa ne vem, a nimate nič samokontrole? Treba vse pojest, ker je "zastonj"?
rolleyes-1.gif

Meni je pa kul, ker lahko poizkusim različne jedi in mi ni fora, da se nažrem do nezavesti.
lp

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Kako to misliš, da ne moreš piti?
Sicer pa ne vem, a nimate nič samokontrole? Treba vse pojest, ker je "zastonj"?
rolleyes-1.gif

Meni je pa kul, ker lahko poizkusim različne jedi in mi ni fora, da se nažrem do nezavesti.
lp

Ravno to je fora, da ješ več jedi po malem, naješ se pa dokler nisi sit ne pa prenažiranje
bonk.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Se strinjam s tem....fora je lih v tem da čimveč po mal probaš...sej več kot najest se ne moreš in konec koncev se naješ že z normalnim kosilom za 6-7 eur, za all u can eat daš pa 10 eur + in si cel vesel da si kao več pojedu kot plaču
bonk.gif
...kakšen jedec se že najde samo 9/10 jih pa spada pod prvo.
Evo primer: 3/4 ljudem je velika pica, pa recmo 40cm premera za 7-8 eur čisto dovolj oz. še preveč. No in jest odprem picerijo, pice po kosih, več vrst, all u can eat, za plačat pa ajde 10-12 eur po glavi. Kdo je na boljšem
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja ja vsak od nas se je že preveč napokal... Malo tega pa malo onega, pa si pojedo že za dve porciji
smirk-1.gif
in si že nažrt... All you can eat je fajn za kake eksotične restavracije, kjer je tolko nove hrane, da je pač pametno po malem probat, kaj je užitno in kaj ni. Jaz sem mel v mislih predvsem našo lokalno hrano, tak kot je zgoraj omenjen Vrbanc al kaj je že.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Eh, js grem na all you can eat tako kot sem napisal, samo na suši. Ker če grem na a la carte suši je en nigiri 1 euro, jaz pa jih z lahkoto 20 pomalicam.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Eh, js grem na all you can eat tako kot sem napisal, samo na suši. Ker če grem na a la carte suši je en nigiri 1 euro, jaz pa jih z lahkoto 20 pomalicam.

jaz tudi :D susi, wasabi, ingver pa je to to :D in spravim noter totih 15 eur :D

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Ksz
http://www.kiwano-restaurant.at
Zadeva 20 min. iz MB.
Meni odlicno. Vedno dobre ter sveze sestavine v opciji pripravljanja hrane, ki si jo surovo nabases....

Ja sam sushi je pa kar drag. 10 nigirijev in 3 makiji so 15 eurov. Teppanyaki sem pa že vedno hotel probat, morda pa naredim en izlet.

Pa 20 minut je tud kr malo pretiravanje? Sicer res nisem šel še kdaj po AC iz MB do Gradca, ampak a si res v 25 minutah gor?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Sam all you can eat je zgrešen... Da se nabašeš ko pujs?? Ne hvala. Mi je vedno blo pol žal, ko sem se preveč nažrl. Ni zdravo, želodec boli, si žejn pa ne moreš pit. bv

eni mal več spravmo vase in so normalne porcije premajhne, plošče za dva pa predrage...
wink-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Ksz
http://www.kiwano-restaurant.at
Zadeva 20 min. iz MB.
Meni odlicno. Vedno dobre ter sveze sestavine v opciji pripravljanja hrane, ki si jo surovo nabases....

ce prav vidim lahko jes jedi po meniju alli pa all you can eat varijanto...vsebuje all you can eat neomejeno sushija? pa vsega ostalega al so kake omejitve?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Če jaz prav razumem je all you can eat samo teppanyaki BBQ in ne sushi (teppanyaki je pa tisto, ko ti na plošči peče pred tabo, ko vidiš v ameriških filmih)

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Če jaz prav razumem je all you can eat samo teppanyaki BBQ in ne sushi (teppanyaki je pa tisto, ko ti na plošči peče pred tabo, ko vidiš v ameriških filmih)

hm ne vem ce mas prav...ker ne vidim smisla v tem...ampak mogoce pa vseeno...potem je world of asia bolj ugodno ker imas vse tudi sushi v ceni (nigri in maki) in je tudi priblizno isto dalec... naj pove nekdo ko je že bil tam