Ali me vlečejo za nos?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Glede na to, da se parkrat na leto vozim na sever Nemčije v takem času in da sem velikokrat imel na poti od sonca do snega, se z letnimi ne bi zafrkaval.
Po drugi strani pa, avto ima v homologaciji določene dimenzije in ET, torej, če te gume in platišča ustrezajo, nimajo kaj fiju, fiju.

• Ljubezen
Reactions: Samo Svoj

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.322
1.935
113
Zadeva je sledeča:
- naslednji teden grem na vrh Nemčije po "nov rabljen" avto,
- avto kupujem pri hčerinski firmi proizvajalca,
- ker je avto na letnih gumah, jaz pa grem z njim po cesti domov sem jih prosil za ponudbo zimskih gum,
- ponudbe, ki so mi jih dali mi cenovno ne ustrezajo,
- pri drugi hčerinski firmi istega proizvajalca sem našel odprodajo malo rabljenih kompletov zimskih gum na platiščih in iskanje po VIN mi vrne nekaj zadetkov,
- ko te zadetke posredujem prodajalcu avta pravi, da predmetna kolesa ne ustrezajo, čeprav so v COC od avta navedena prav taka (velikost, ET).

A se mi samo zdi, ali oni mene fiju-fiju?

Rezervna opcija je, da kolesa naročim k vulkanizerju in mi jih on premontira.

Greš na tak dan, ko niso napovedane padavine in s sabo verige.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: ViLiam in Samo Svoj

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
413
-903
28
Po teli temi sodeč gre alter res v TPM. Človek normalno vpraša, pa se najde par idiotov, ki ga zmerjajo z bosanđerosom....res nadvrhunsko.
Ti to resno! Kdo se oglasi! Prvi izmed teh idiotov. Saj vas je samo ene 10 :rolleyes: Samo očitno ni tvoja tema.
Samo Svoj resno, sedaj si pa že toliko časa na tem forumu, da bi moral vedet, da se take stvari ne sprašuje na tem forumu.
Vidiš kam pripelje neko normalno vprašanje tako da je ta forum samo še en joke in temu primerno se je treba prilagodit.
Moderator oziroma osebje foruma pa še sodeluje v taki temi in namesto, da bi takoj naredil red, dopušča take izpade!
In potem se nekateri čudijo zakaj je forum tam kjer je!
Še dobro da niste prestavili komentarje v temo Bedaki na cesti.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.962
2.901
113
Bom samo tole napisal: kar seješ to žanješ in jaz nisem nobena izjema.

Trenutno sem v stanju "kalma", ker me bo avto očitno čakal z zimskimi kolesi in v prtljažniku komplet letnih. Tak da bi lahko rekel: ravno mi je do Baltika!

PS: mala zmaga Balkanca proti (z)mešanim severno-nemcem. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

masevc

Guru
2. sep 2007
3.545
907
113

Trenutno sem v stanju "kalma", ker me bo avto očitno čakal z zimskimi kolesi in v prtljažniku komplet letnih. Tak da bi lahko rekel: ravno mi je do Baltika!

in kaj si kupil?

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.356
804
113

No, a si videl, "Lepa beseda lepo mesto najde"!

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.962
2.901
113
Švab drugače.

1200px-Blattodea._Cascuda._Santiago_de_Compostela_1.jpg

Švab ali nemški ščurek (znanstveno ime Blattella germanica) je vrsta ščurka iz družine Ectobiidae, znan predvsem kot eden najpomembnejših škodljivcev med ščurki, ki je pogost prebivalec človekovih bivališč po vsem svetu.