Ali je kdo lastnik 1.2 TSI v:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.129
113
Titograd
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Polo 1.2 tsi, z mojim z lahkoto pridem na 9l porabe/100km na tank. Ampak samo zato, ker ne zivim v krajih kot eXhair in imamo veliko prometa kjer sem primoran voziti v klubu 70kmh sicer jih je 11l. Je pa tudi res, da vse kar sem pridelal v enem letu je 14 kazenskih tock in eno povprecno placo kazni. Kar je tudi razlog, da sem opustil nakup modela GTI.
Sedaj po omejitvah komot pod 6l.

Brat ima 6,5 povprečja, večinoma mestna vožnja, nič kazni
smile-1.gif
doker je imel več medkrajevnih je imel pa 6/100 km.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ko sem ga jaz testiral s Polom 1.2TSI sem bil zelo pozitivno presenečen s zmogljivostjo in karakteristiko. Na obvoznici sem ga imel v trenutku na 100km/h.
Je pa res, da je že pri testnem nekaj hreščalo, ko sem v drugi fejst pritisnil na gas. Sem jih opozoril na to, ko sem ga pripeljal nazaj.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Jaz sem 86 konjsko TSI fabio spravil na 10,5
smile-1.gif
Je pa res, da je bla to vožnja brez milosti. Pa sicer ne divjam ampak tale malček je bil tako zabaven proti mojemu ležernemu avensisu, da si nisem mogel pomagat. Najbolj me je impresioniralo, kako hitro in brez napora pride do končne hitrosti. Pri 180 pa kot da bi odsekal, gôtovo.
Razni tdi-ji so meni mučni za vozit in glede na to, da nameravam avto mejnat čez kake tri leta, bo takrat že jasno, kako trpežni in smiselni so mali turbinci. Upam, da se izkažejo, ker bi rad preskočil fazo "slovenceljna s turbodizlom" in vzel nekaj takega.