Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Primerjalni test Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs BMW M4 vs Mercedes-AMG C63, pa da ne bo kdo spet začel da je pristranski, ker je angleški
http://www.carmagazine.co.uk/c...3-video-review/
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Mi je zanimivo da je kao bmw menjalnik boljsi ker je identicen v alfi in po nekaterih reviewih super hiter in primerljiv z bmw-jevim.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Mi je zanimivo da je kao bmw menjalnik boljsi ker je identicen v alfi in po nekaterih reviewih super hiter in primerljiv z bmw-jevim.
Jop, 7 stopenjski dvosklopčni in 8 stopenjski "navadni" avtomatski menjalnik sta res čisto identična.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Jop, 7 stopenjski dvosklopčni in 8 stopenjski "navadni" avtomatski menjalnik sta res čisto identična.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Jaz ugotavljam isto, dizel ravnotako. Me zanima, ce je stiriperesna deteljica kaj bolj prijazna vozniku, ker odkar imam na voljo izposojo m3 e92 z m power knofom se alfe lahko zaradi mene tudi pokoplje.sploh tako cenovno politiko.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A so že kje na voljo servisni stroški do npr. 100.000 km za Quadrifoglio različico? In predviden servisni interval?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hvala za komentar, ki me ni zanimal. Zanimajo me stroški vzdrževanja.
In ja, normalni proizvajalci vedo kakšni bodo okvirni stroški vzdrževanja, ko je motor (ne avto) dokončan in ne šele eno leto po tdm, ko je avto že naprodaj.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
O kakšnih gumah trosiš neumnosti? SERVISNI STROŠKI. Eh...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A so že kje na voljo servisni stroški do npr. 100.000 km za Quadrifoglio različico? In predviden servisni interval?
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Mogoce primerjaj z maseratijem ghibli S, nevem nisem iskal kaksni so stroski zanj, pa dodaj kakih 10% gor