Alenka Paulin

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
V celih 20 letih, ko je delala.

Mater to je bila produktivnost... vsake 4 leta novo stanovanje. Čudno, da je imela sploh kaj plače, boga baka.

Zdaj pa še 40 let v penzionu.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
sam babca je verjetno dobila flat po jazbinsku od pletenine al pa varteksa.
Sam predno ga je dobila, jih je ene pet, na račun svoje manjše plače zgradila,..... mogoče tudi tebi kerega
evil.gif

mžno bi bilo. sam mi nimamo nbenega takega. v družini.

poznam pa kar nekaj folka k ma tko lastnega, pa maminega, pa taščinega..ker so bili otroci edinci.

pa še kako zgodbo. resnično.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.669
3.178
113
v lokalni ostariji
nigel dej ne obračaj mojih besed...

dobr veš kdaj je Pahorja odnesl.. ne ni socialna zakonodaja (katereo so "predstavili" tako da bo "fuul bl poštena" in so ovce takoj podprle... tvoj favorit je pa tiho podprl...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
nigel dej ne obračaj mojih besed...

dobr veš kdaj je Pahorja odnesl.. ne ni socialna zakonodaja (katereo so "predstavili" tako da bo "fuul bl poštena" in so ovce takoj podprle... tvoj favorit je pa tiho podprl...

Ne obračam tvojih besed.
Pahorjeva vlada je padla, ko jo je zapustil Zares. Zares jo je zapustil po tem, ko "prepričevanje" Pahorja, da odstopi in prepusti mesto predsednika vlade Jankoviæu ni uspelo. In ko je Zares zapustil koalicijo, je Jankoviæeva predvolilna kampanja že stekla.
To so preverljiva dejstva.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Mater to je bila produktivnost... vsake 4 leta novo stanovanje. Čudno, da je imela sploh kaj plače, boga baka.

cheer.gif
Ja ka s pa mislu, taka je bla naša vsakdanja produktivnost, ob špicah pa še večja, ...pol ste pa začeli vi prihajat in od takrat gre vse navzdol.....
tongue-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

cheer.gif
Ja ka s pa mislu, taka je bla naša vsakdanja produktivnost, ob špicah pa še večja, ...pol ste pa začeli vi prihajat in od takrat gre vse navzdol.....
tongue-1.gif

Sem prej pozabil...

V teh 40 letih je pa še za 100k€ zdravstvenih storitev ponucala verjetno.

Kdo pa to že plačuje....?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

cheer.gif
tongue-1.gif

Sem prej pozabil...

Ja mi, smo že to vse vnaprej plačali, ...a misliš de je bolnišnica,( kot stavba), zastonj iz lufta padla,
....porodnišnica, kjer si se rodil, igrišče ko si se igral, cesta ko si v šolo hodil in šola, študij in kosila za 1,5€,...itd.....vse to ti je bakica plačala, .....to je bla produktivnost, ne pa ta vaša dandanašnja pocarija, ko rabite menedžerja še za odločitev, s kero roko v žepu, se po jajcih praskate in s kero med šihtom po alterju kracate.
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
zakaj postavljas vprasanja in prosis za odgovor ce se nisi sposobna z odgovorom soocit?

Svasta.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

cheer.gif
tongue-1.gif

Sem prej pozabil...

Ja mi, smo že to vse vnaprej plačali, ...a misliš de je bolnišnica,( kot stavba), zastonj iz lufta padla,
....porodnišnica, kjer si se rodil, igrišče ko si se igral, cesta ko si v šolo hodil in šola, študij in kosila za 1,5€,...itd.....vse to ti je bakica plačala, .....to je bla produktivnost, ne pa ta vaša dandanašnja pocarija, ko rabite menedžerja še za odločitev, s kero roko v žepu, se po jajcih praskate in s kero med šihtom po alterju kracate.
tongue-1.gif

jaz pa vse bolj pogosto slišim kako je prejšnja generacija se z obema rokama praskalapo jajcih, produktivnost v negativi itd itd,.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
jaz pa vse bolj pogosto slišim kako je prejšnja generacija se z obema rokama praskalapo jajcih, produktivnost v negativi itd itd,.
To je bla pa generacija, še pred nami, tisti ko imajo danes vsaj okol 1k€ penzije in to že več kot 20let,...toti so pa bli tapravi
10.gif

mamo jim rdečo, vse smo morali tamlajši namesto njih naredit, .....ateji in starateji od totih, tabrihtnih alterašov, se ne morejo skrit, ...čist iste fore, kaj vse bi drugi morali naredit in plačat in česa vsega ne bi smeli imet,........ko da so klonirani
uf-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In kaj so to lačni Slovenci???
confused-1.gif
Kdo je v zadnjih 50 letih v Sloveniji umrl od lakote??? Imamo revne ljudi, žal jih imamo, ampak lakoto samo uspešno kenslamo s kuhinjami, kjer je zastonjski obrok, pa karitas pa mislm da tudi rk delita pakete s hrano, tako da mislim, da o lakoti v mislu, da ljudje stradajo, ne moremo govoriti.
Pejt na rk ali karitas po tvoj opevani paket hrane,pa mi sporoci kako dolgo boš sit, ne da bi kaj zraven dodal (začimbe, vodo in podobno lahko)
Glede na izkusnjo starejse znanke ti sporocim nekaj dni. Če boš dodal se vsaj toliko vrednosti kot je paket za kakšno hrenovko in kruh, boš mogoče sit en teden. Paket pa dobiš na dva meseca. Kaj boš jedel ostalih 7 tednov?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Lačnih ni. Vse ostalo je komunistično levičarska propaganda. Če pa so že lačni, naj pa svoje penthause prodajo.

Ne vem no, v zgodovini je nešteto primerjav z znanimi osebnostmi, od mešanja potice in kruha, pa do razrednih sovražnikov itd. In to nekateri vneto ponavljajo in ponavljajo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Še enkrat te vprašam - kdo v Sloveniji je v zadnjih 50 letih umrl od lakote?
tale

Ja kje za vraga je pa bila patronažna ? Ona je prva odgovorna za nastalo situacijo

Ni patronažna ampak socialna. Patronažna obvesti socialno potem pa oni naprej ukrepajo, v realnosti nažalost zelo slabo ali pa sploh ne
smirk-1.gif
Za diagnostiko mora poskrbet patronažna , saj ona hodi po terenu, ja naprej pa seveda socialna,sama socialna pa kako bo odkrila tak problem ?

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
ksz...

ko tole teme prebiram se mi nekateri prav smiliti,ker ste bili ob rojstvu prikrašani za pamet in razmišljanje s svojo glavo. po drugi strani pa se sprašujem ali jaz res živim v EU

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Še enkrat te vprašam - kdo v Sloveniji je v zadnjih 50 letih umrl od lakote?
tale

Ja kje za vraga je pa bila patronažna ? Ona je prva odgovorna za nastalo situacijo

Ni patronažna ampak socialna. Patronažna obvesti socialno potem pa oni naprej ukrepajo, v realnosti nažalost zelo slabo ali pa sploh ne
smirk-1.gif
Za diagnostiko mora poskrbet patronažna , saj ona hodi po terenu, ja naprej pa seveda socialna,sama socialna pa kako bo odkrila tak problem ?
nekaj me heca

Kakšna patronazna, ona po enem mescu nima pojma kaj se dogaja z otrokom.takrat ga prevzame pediater in on ukrepa če je treba

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti si polgeneracij 65, al 75
po moji generaciji je takšno povpraševanje, da ne smem povedat, de me ne ukradejo, ...sej veš kok so toti naši kleptomanski, ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Lačnih ni. Vse ostalo je komunistično levičarska propaganda. Če pa so že lačni, naj pa svoje penthause prodajo.

Ne vem no, v zgodovini je nešteto primerjav z znanimi osebnostmi, od mešanja potice in kruha, pa do razrednih sovražnikov itd. In to nekateri vneto ponavljajo in ponavljajo.
no, ampak une Tončke, al ka je je že bla, se pa res ne da presežit, .....,,naj kolače jedo, če kruha ni,, al kaj je že bluzila,....še janšek se lahko skrije s svojim kruhom v smetnjakih
priden.gif
.....
Pa ne vem kolkrat v zgodovini, so že glave padale zaradi lačnega naroda, pa jih tudi to, še vedno ne izuči, vedno znova in znova hočejo ponovit........-človek, ki je bil kot otrok lačen, je nevaren celo življenje in ti tepci nimajo pojma s čim se igrajo in kaj jih morda čaka na stara leta.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Seveda...smeški so največji problem...

Verjamem, da je težko preusmeriti pozornost iz tvojih nebuloz, za katere si porabil ves svoj "intelekt", da si ga spesnil.

Good boy....
telephone7.gif

grims-1.gif

Smeški niso problem sami po sebi, so pa zelo dober indikator praznega besedičenja in to uspešno potrdiš z vsakim novim postom...