Alenka Paulin

erikson

Guru
25. avg 2007
22.766
6.545
113
paulinalenkalacniotroci.jpg

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
vcasih je bila sefica na STA-ju, sedaj pa je na TS media

Še včasih pa janšina svetovalka za odnose z javnostmi.

Si pa ne bi mislil, da bomo na forumu našli tudi zagovornike (in to goreče!) te idiotske izjave, očitno idiotske ¿enske. Žalostno.

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik tis pravi:

To je problem, katerega je s spremembami zakonodaje lansko leto odprl Svetlik. Minister "socialne" vlade.
Sem upal, da bodo te bedaste zakone hitro popravili ... pa bo očitno še tako.

Je pa zanimivo, da večina protestnikov uničevanje socialne države pripisuje tej koaliciji. Večinoma torej taki, ki zavajajo ali pa nerazgledani.

Točno tako, tole je še Svetlikovo maslo, ki pa ga tudi sedanja vlada še kar naprej maže.

Protestniki pa tako ali tako vedo le, da morajo protestirati in proti komu. Zakaj in kako naprej smo doslej zelo malo slišali.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Pa jo res kdo zagovarja?
A tisto zgoraj so njeni poslovilni twiti? Boga. Ne dojame, da ne glede na število (se strinjam, da se s tem pretirava), pa tudi če s tem na tak način žali le enega je to za nekoga iz politike nedopustno.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
V oddaji 14.11.2012 so zagovarjali nekaj, kar je izjavila 40 dni kasneje?
A ti misliš, da so oni to v smetnjake nastavili? To so pač dejstva!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Kar se metanja hrane tice je v veliki meri kriv haccp ker se neodprta in neuporabljena hrana mora vrzti v smeti ker ko je bila enkrat postrezena ni vec neoporecna. In tako imamo zaprte jogurte v smeteh in podobno.
To velja predvsem za mlecne izdelke ki so po 30min izven hladilnika po haccp za v smeti.

Tole je iz sosednjega podforuma:

Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
demagogija?

kaj je to demagogija, ali je to da so otroci lačni v šolah, al je demagogija to da se v šolah meče hrana stran?

Preberi si tole dvoje, kar sem zelo na hitro našel, če bi se potrudil bi našel še več:

Forum Otrok: Odnos do hrane v šoli - Ringaraja.net (november 2012)

V šolah mečejo malice stran (maj 2009)

Kje je potem problem, pri ljudeh al je spet država vsega kriva?
confused-1.gif

Topic iz ringaraje sem prebral...

Zakaj teh jogurtov in sadja ne nastavijo nekam k izhodu iz šole? Ne bi bilo bolje, da nekdo to vzame domov, če si že ne more privoščit?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
vcasih je bila sefica na STA-ju, sedaj pa je na TS media

Še včasih pa janšina svetovalka za odnose z javnostmi.

Si pa ne bi mislil, da bomo na forumu našli tudi zagovornike (in to goreče!) te idiotske izjave, očitno idiotske ¿enske. Žalostno.

Dol mi visi za SDS bando, ampak ali ne bi raje začel razmišljati z glavo, ne pa da z vsemi udi podpiraš levo bando, katera nas je poslala še v večjo luknjo kot Janša? Po eni strani zagovarjaš Jankoviča, po drugi strani pa pluvaš po Janši, čeprav sta ista!

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Pr koritu je sesala in je prlezla do te pozicije...sej to ni tko težko, samo DA kimaš non stop in pridno delaš....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
paulinalenkalacniotroci.jpg

dej ti raj poskrbi za sosedove, ne za tibetance.

pametnjakovici jedni. pred lastnim pragom ne vidite težav, jih ne znate rešiti in zato nekaj delujete 'globalno'. alenka draga, kaj pa delaš za tibetance? prek monete jim stisneš 20€ na mesec al je kaj več? sram te je lahko.

zdej pa če ji zna kdo to zatvitat od mekanega ke v ostrešje dam za pir.

disc

Guru
4. feb 2011
2.459
586
113
Ja to sem tudi že jaz razmišljal. Zakaj najprej ne poskrbimo za domače, potem pa še ostalim. Kar se pa metanja hrane stran tiče, je pa žalostno vendar resnično. Sem pa enkrat gledal eno oddajo, ne vem a je bil tednik al nekaj takega, ko so hrano, ki je bila pred iztekom roka dajali brezdomcem. Kar se mi zdi kr kul gesta. Pa plus mi je tudi to, da imajo nekatere trgovine eno uro pred zaprtjem trgovine znižano ceno kruha. Boljš to, kot da se ga zavrne, podpiram!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A zdaj je dejansko ratalo uradno mnenje vlade, da čigar mišljenje ni točno po SDS uradnem mnenju, se naj goni v Severno Korejo in kdor si upa kaj dvomit o pravilnosti teh mnenj, je prokomunistični zombi?

Daleč od tega, da sem bil jaz za kake proteste ali pa da so mi blizu mnenja sindikatov, ampak tako pljuvanje po lastnem narodu si niso privoščili še nikoli, odkar smo ven iz komunizma. Ne vem, očitno kar prosijo, da bo enkrat granitna kocka priletela v kako glavo politika.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
In od kdaj je twitter ene motene bebaste babe treba posplošit na cel "del" politike?

Podobnih izjav je bilo že nešteto, važno je, da se selektivno izbira in objavlja le nekatere.
stupid-1.gif

PS. Ynos je meni enkrat dejal, da je Janšev oz. SDSov PR najboljši daleč naokol...
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
tweet25n-2-web.jpg

Po pokolu v kinu...

Koliko vicev zdaj že obstajo na take teme, pa je vse ok...pa na tiste barbarine rove ipd. Če se pa o trenirki piše pa vsi v luft.
hysterical-1.gif