Alenka Paulin

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.962
113
Emona / Carnium
A to smo že pokomentirali?
alenka-paulinjpg.jpg

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
To se tudi jaz sprašujem, kaj jim gre po glavi, ko napišejo tako neumnost, katero bo javnost z veseljem povzela. Po drugi strani imam pa spet raje to, da nekdo direktno napiše kaj si misli, kot npr. opozicija, kjer se Jankoviæev nasmeh nariše okoli in okoli obraza, zraven ti ga pa on in njegova familija "uvalijo".

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
To se tudi jaz sprašujem, kaj jim gre po glavi, ko napišejo tako neumnost, katero bo javnost z veseljem povzela. Po drugi strani imam pa spet raje to, da nekdo direktno napiše kaj si misli, kot npr. opozicija, kjer se Jankoviæev nasmeh nariše okoli in okoli obraza, zraven ti ga pa on in njegova familija "uvalijo".
Hm, kdo ga je komu "uvalio"?
sprasujem se.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Alenki Paulin se je že pred časom odpeljalo. Ampak dajmo raje o pozitivnih zgodbah, da negativci ne prevladajo.

FOTO: Predsednik Pahor za božič kot natakar

Tale Pahor mi ni prav nič pri srcu in ga ne maram glih, ampak če bo s tem delom po Sloveniji nadaljeval tud med mandatom, svaka mu čast.

Človek je vizionar, vidi 3 poteze naprej.
bonk.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.962
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Alenki Paulin se je že pred časom odpeljalo. Ampak dajmo raje o pozitivnih zgodbah, da negativci ne prevladajo.

Paulinovi se je morda res odpeljalo, vendar to ni ravno nekakšna novica. Njena izjava pa ne more biti razumljena kot črni humor, ker ona humorja enostavno ne premore.
Meni to ni normalno. Seznam teh kvazi desnih neuravnovešenih Janševcev se daljša.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Meni to ni normalno.

Meni ni normalno, da je tale tema v Čveku, čeprav imamo zraven istočasno dva oddelka za politične nebuloze...
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.962
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Meni to ni normalno.

Meni ni normalno, da je tale tema v Čveku, čeprav imamo zraven istočasno dva oddelka za politične nebuloze...
tongue-1.gif

Ma nisem želel nižati ugleda tistega dela foruma z objavo teme o nekom, ki je bil zgolj član SDS in delal za takratno vlado.
evil.gif

Prosim, če odgovorni premaknejo v Parlament...čeprav...bi raje videl manj takšnih tem v parlementu
hysterical-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Prosim, če odgovorni premaknejo v Parlament...čeprav...bi raje videl manj takšnih tem v parlementu
hysterical-1.gif

Saj je cel Parlament takšna tema, ni skrbi, da bi padel nivo...

tony

Guru
23. jul 2007
9.790
1.568
113
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Tale Pahor mi ni prav nič pri srcu in ga ne maram glih, ampak če bo s tem delom po Sloveniji nadaljeval tud med mandatom, svaka mu čast.

Enako, če bo šel tako naprej bomo imeli za spremembo predsednika od katerega končno imamo nekaj konkretnega
d055.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
A o tvitu oz. primitivizmu Keka smo že govorili?
1660515-image.jpg

Priponke

• 1660515-image.jpg
    1660515-image.jpg
    60,7 KB · Ogledi: 250

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Enako, če bo šel tako naprej bomo imeli za spremembo predsednika od katerega končno imamo nekaj konkretnega
d055.gif

Vsaj nekaj dela da svojo plačo zasluži
zmaga.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.962
113
Emona / Carnium
Tole je prepucavanje med več mrhovinarji, ki si malo stopajo po žuljih. Vidim, da je Kek repliciral na neko provokacijo. Manj pomembno. Ker si zgrešil poanto, lahko odpreš novo temo in tam odpreš to občutljivo temo našega Vinka, ki se očitno še ni ustrelu.

Paulinova pa je za ciljno skupino svoje ideje izbrala lačne šolarje.

Še kdo užaljen poleg Rotty-ja in Blankmana?