AKTUALNO: VZDRŽEVANJE KLIMATSKE NAPRAVE

MIREGT

Zelenc'
8. jun 2009
1
0
1
Vezano na avto klimo:
imam novega renoja 6 mesecev star.Na različnih režah mi pri določenih pogojih vpihuje zrak različnih temperatur.
10 st C je klasika. Na servisu smo izmerili tudi situacijo, ko je bilo 30 st C razlike. Uradni predstavniki pravijo , da je to tako in daje to najnovejša klima. Jaz pa ??????'
sprasujem se.gif

situacije so najslabše, ko je zjutraj hladneje pol se ugreje.
Toplo piha v noge. V glavo pa mrzlo. sem veliko v avtu im zadnje čase samo še te reže za zrak " ošlatujem" in mi ni nič več jasno.
confused-1.gif

Danes sem se vozil v novi laguni kupe - isto. Vedno več tistih , ki jim povem mi pritrjujejo, da tudi pri njih.KAJ JE ZDEJ TO?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Na moji italijanki nikoli ne piha hladni v noge, prej mlačno ali pa toplo. In pravilno je tako, zaradi revme. Imam pa popolnoma avtomatsko dvopodročno klimo, ki dela res popolonoma avtomatsko, tudi lopute obrača sama.
Zna biti res nekaj na tem, da so "vse" ta nove klime take.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pred časom sem tu pisal o moji klimi, ki je malo delala malo ne. No sedaj je kar lep čas delala čisto OK, danes pa je nekaj ŠKRIPALO ko sem jo prižgal in kompresorja spet ni zagnalo. Sem jo ugasnil, počala minuto in spet prižgal pa čista tišina nič več?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
danes smo gledali malo klimo in ugotovili, da tok ne pride do kompresorja, kabla je od varovalk, ki so vse cele cca slab meter, klima pa sploh ne dela sedaj, ko je res vroče.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
To je čisto normalno ja. V noge bolj topel zrak, skozi gornje reže pa bolj hladen zrak.
cheer.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Kako pa veš, da je 30 stopinj razlike ? A si meril. Se pravi zgoraj potem piha kolk 7 stopinj spodaj pa 37??

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik MIREGT pravi:
10 st C je klasika. Na servisu smo izmerili tudi situacijo, ko je bilo 30 st C razlike. Uradni predstavniki pravijo , da je to tako in daje to najnovejša klima.
Jaz samo berem in sprašujem...
grin1.gif