Akcije letalskih kart

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Kar pogosto so skrite fore, pa ne v taxah. Izberes karto, potrdis vse, vneses podatke in ti javi, da kart po tej ceni ni vec. Dobis jih za vecjo ceno. Tako se je vsaj meni dobajalo pa sem kar popizdil in sel na edreams. Tam so po navadi postene cene, ki tudi veljajo. LPM

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kaj je to zelo nizka?
grin1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Kar pogosto so skrite fore, pa ne v taxah. Izberes karto, potrdis vse, vneses podatke in ti javi, da kart po tej ceni ni vec. Dobis jih za vecjo ceno. Tako se je vsaj meni dobajalo pa sem kar popizdil in sel na edreams. Tam so po navadi postene cene, ki tudi veljajo. LPM

no tut Edreams mi vrže 130€
cool-1.gif

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:

zanimivo, mi imamo pa ravno z Edreams najslabše izkušnje, tako da jih (čeprav imamo z njimi pogodbo) odsvetujemo, razen v primeru kart za € ali dva. Je pa 130€ dobra a precej pogosta cena (tako da se nič bat) za to destinacijo za lete z družbo TAP. Podobna cena pogosto tudi iz Zagreba z isto družbo, za ceneje pa bi se bilo potrebno odpeljati do Milana.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Se strinjam, 130 je cisto normalna cena.
Zdaj pa na Skyscanner. Za tole mojo karto do Kaira, ki sem jo na koncu kupil preko AlItalije in je sploh ni najdel, mi je SS parkrat dal ponudbo 460 oziroma 480 evrckov. Grem na page, vpisem vse, pridem do placila in glej ga zlomka, uups, karta je na voljo za 1030 evrov.
Po tretjem takem fakapu sem lepo sel na edreams, tam je blo ze mal ceneje, pol sem pa na AI nasel za 760...
Po moji oceni se vedno nesramno drago ampak, kaj ces...
Tako da, kaj la vem. Preko Edreamsa sem zaenkrat se vse dobil po ceni, ki mi jo je nasel.
Preveri pa, ce se ti bol splaca iz Milana letet. Za razliko v ceni mas verjetno prevoz notri. Al pa ne, vprasanje.
LPM

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ni zelo nizka. Termin je že izven turistične sezone, leti so med tednom.

Glej le, da ne boš izbral najcenejšega, saj tja grede letiš Benetke-Bruselj-Lizbona, kar ti potovalni čas podvoji.

Drugi je le par eurov cenejši, pa je let v obe smeri direkten.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
ksz...

A najde kdo kaj bolj ugodnega od 560-570 za povratni let iz bliznjih letalisc v San Francisco za odhod v vikendu od 13.9. in povratni let 20.9.?

Hvala!

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
ksz...

A najde kdo kaj bolj ugodnega od 560-570 za povratni let iz bliznjih letalisc v San Francisco za odhod v vikendu od 13.9. in povratni let 20.9.?

Hvala!

Tole, kar si napisal, je kar hudo ugodna cena...
Jaz ne najdem nič pod to ceno. Kje si sploh za tako ceno našel??
Jaz najdem edino iz Benetk za 563. Vse ostalo je čez 700 eur.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Malo gledam po Edreams za relacijo Benetke-New York konc novembra oz zacetek decembra. Za 4, cca 5 dni. V casu razprodaj:) zaenkrat okol 491 € za normalni cas potovanja.
obstaja od katerih letalisc v blizini SI se kaksna cenejsa varianta? Pa ce kdo pozna OK hostel/hotel na Manhatnu:)

landcruiser

Fizikalc
19. sep 2007
288
33
28
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Malo gledam po Edreams za relacijo Benetke-New York konc novembra oz zacetek decembra. Za 4, cca 5 dni. V casu razprodaj:) zaenkrat okol 491 € za normalni cas potovanja.
obstaja od katerih letalisc v blizini SI se kaksna cenejsa varianta? Pa ce kdo pozna OK hostel/hotel na Manhatnu:)

To je kar v redu cena za NY. Jaz grem za NY vedno iz Trsta, tako da preveri še to opcijo. Najde se sicer cenejše variante, ampak so vedno kake čudne kombinacije oz. nevezani leti.
Za prenočišče raje poglej na Airbnb, je veliko ceneje kot hoteli na Manhatnu (še posebaj če ne boš sam). Jaz sem bil prvič tam tudi v hotelu, od takrat naprej pa vedno Airbnb, pa vedno iščem stanovanje tam med 40 in 50 ulico.

Mat2000

Zelenc'
13. jul 2011
16
0
1
Pozdravljeni,
kako naj pridem z ženo v Miami najceneje ? Gledam skyscanner samo je vse okol 750€.
Kaj si je dobro ogledati v Miamiju ?

Najraje kar takoj v začetku oktobra.

Hvala za vse nasvete in pomoč.

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Mat2000 pravi:
Pozdravljeni,
kako naj pridem z ženo v Miami najceneje ? Gledam skyscanner samo je vse okol 750€.
Kaj si je dobro ogledati v Miamiju ?

Najraje kar takoj v začetku oktobra.

Hvala za vse nasvete in pomoč.

kdaj okvirno in za koliko časa? V večini terminov se da dobiti pod 500€