Aerotwin brisalci

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Champion isto sranje...kupil lani na jesen, dal za njih 30€+, cvilijo, škrtajo, ko stara baba. Nikoli več !!

Pri meni isto sranje! Po pol meseca so začeli delat črte, škripat,... Nisem zadovoljen!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Če imaš alfo, lancio ali fiata lahko dobiš originalne fiat (ki naj bi bili dejansko Bosch) pod znamko Aerovision.
Cena je dobrih 20€ za par, dobiš jih pa na uradnih fiat servisih. Jaz sem super zadovoljen z njimi.
wink-1.gif
zmaga.gif

JIh imam že več kot 3 leta (125.000km) in se super obnesejo. Dobil sem jih za nekaj manj kot 20€
cheer.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
meni so najdlje držali originalni kupljeni na Audiju(menjal sem še roke ker sem prej imel klasične metlice), bili so dve leti zelo dobri, pol sem vzel v GMT (Bosch)in so čez slabo leto škripali, brisali so še za silo, potem vzamem na Boschu v Avstriji isti šmorn,..no tudi tisti iz servisa so bili Bosch

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Nekaj temu podobnega sem nabavu v Leclerc-u, po 2 sezonah še kr držijo, mislm da so bli po 7-8€ za kos.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Ja te v leclercu sem gledal tudi jaz, ampak glede na to, da so originalni fiat tako poceni raje nisem razkiral za tistih par evrov razlike.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Niso Aerotwin, ker to je Boscheva znamka, so pa eni noname ki izgledajo podobno.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Champion isto sranje...kupil lani na jesen, dal za njih 30€+, cvilijo, škrtajo, ko stara baba. Nikoli več !!

Pri meni isto sranje! Po pol meseca so začeli delat črte, škripat,... Nisem zadovoljen!

hvala enako
bonk.gif
letos bom Boscheve gor ruknu pa da vidm če bojo kej bolš...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

hvala enako
bonk.gif
letos bom Boscheve gor ruknu pa da vidm če bojo kej bolš...

To sem jaz naredil in razočarano ugotovil, da niso vredni pol p.... tople vode. Ni bilo en mesec pa so začel spuščat črte :/

Sam dejansko kaj drugega sploh ne dobim. Tudi teli iz leclerca so primerni za zamenjavo navadnih...

al pa dat 53€ za originalne s popustom :/

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.307
113
Brisalec je treba kdaj tudi samo obrisati, pa spet dela popolno. Sam imam Boscheve gor sedaj že 2 leti in nočejo nehat dobro brisat.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glede na to, da imajo eni z enako znamko težave, drugi pa ne, je po moje lahko kriva samo voda za pranje šipe, očitno nekatere uničijo gumice, da začnejo cvilit.

Jaz na svojih gumice po pranju avta obrišem, papir je itak vsakokrat čisto črn od umazanije in mi še po 4 letih ne cvilijo.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Moji ne cvilijo, ubistvu se jih ne sliši. Puščajo pa črte....

Mastna šipa in brislaci. Razmastiš, obrišeš pa so kot novi.
Moji Bosch so prva vgradnja po 4 letih še vedno ko šus.

lp