Adriaroute 2.30 izšla

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik scania pravi:
a fasado barve pravo pokaže na tem hoferju ali kakšna drugačna kajti mogoče bo to motilo naslednjega!

No vidiš, hvala da si me spomnil! Kaže rumeno, čeprav je v resnici bela.

Je-bela cesta, ........ pardon, roza.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ne ne rabiš se bat. Ne bo me kap. Samo smo na forumu že toliko pisali o tem, da se mi zdi že brez veze ponavljat eno in isto. Tako kot si ti in tebi podobni bi te, če bi bil administrator dal v "pauso" za kakšen teden. Kaj je res preden kaj vprašaš težko pogledat, če že ni kje prej bil odgovor. Vsaki, ki si kupi navigacijo bi moral prebrati vsaj osnovna navodila, ne pa takoj na forum: zakaj to, zakaj ono,itd.

No tega pa sedaj res več ne razumem!
Citirm te kot resnega kritika nepotrebnih, kot ti praviš 100x zastavljenih vprašanj, in ti se hoduješ ????
Vsak je moral moj odgovor (z omenjanjem tvojega srca) razumeti točno tako kot si ti napisal zgoraj v zadnjem stavku !!!
Na vprašanje (kjer sem te omenil) so samo v tej temi podani že trije odgovori.

Glede na tvojo grožnjo s "pauso" pa le poglej kaj in kolikokrat sprašujem in kaj in kako odgovarjam .

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Jodlar sory!!! prišlo do nesporazuma. Sem mislil, da je kaj narobe ker sem rekel, da 100x pišemo eno in isto. Še enkrat oprosti.

nahrung002.gif

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Tak ja fanta ne se kregat!
Je pa res kaj pravi Juris. Tudi meni tako pokaže, ampak treba je delat tudi z glavo.

lp, robi

Nazadnje urejeno:

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Ne vem zakaj, vendar meni vedno pokaže izvoz iz avtoceste na Lesce in potem lepo do Hofra ali obratno na avtocesto iz obeh smeri kot sem že napisal.
Priporočam da pri taki povečavi premakneš karto nekaj km nazaj, pa se bo to lepo videlo.

Tudi problem z enosmernimi ulicami v Ljubljani kolikor je meni znano je samo tam kjer so dela, tako da še kakšnega Ljubljančana preseneti spremenjen prometni režim.

Drugače pa za vse napake kakor je bilo že omenjeno lahko sporočiš na Monolit ali tudi na Navigo (kjer je na njihovi strani to celo zaželjeno) in po lastnih izkušnjah so bile v naslednjem popravku upoštevane, saj je tudi v njihovem interesu da kartografija kaže dejansko stanje.

LP

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Roby11 pravi:
Tak ja fanta ne se kregat!
Je pa res kaj pravi Juris. Tudi meni tako pokaže, ampak treba je delat tudi z glavo.

lp, robi
Hvala za podporo. In če ste opazili, Garmin naredi kar 2 hudi napaki: 1.ko te skozi podvoz kar obrne ostro levo preko dvojne pone črte na pricep na AC in 2. ko te obrne direkno z AC do Hoferja.
227.png

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
In če se postavimo v vlogo naključnega turista, ki potem z muko le najde ta Hofer, ugotovi, da v njem nimajo tistega kar bi hotel in se odpravi v najbližji Špar. In Garmin mu nariše ravno črto, tako da mora pot nadaljevati z avionom.
227-12.png

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
In če se postavimo v vlogo naključnega turista, ki potem z muko le najde ta Hofer, ugotovi, da v njem nimajo tistega kar bi hotel in se odpravi v najbližji Špar. In Garmin mu nariše ravno črto, tako da mora pot nadaljevati z avionom.
Hja, na gorenjskem se špara, nč okol, kar direkt.
zmaga.gif

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
To pomeni, da ne smeš v hoferja. mogoče dobro namerno, da zdaj ko je recesija se ne zapravla tako na veliko.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Kot se vidi na karti ti trgovski centri nimajo cest do same zgradbe. In potem se ni treba čuditi če te vodi kot te vodi. Ne moreš zahtevati, da je na karti dovozna pot do vsake zgradbe.

api

Pripravnik
6. avg 2008
39
0
6
Kar se Hoferja tiče, mam občutek, da ga je zaradi cenene robe, ki jo prodaja Garmin malo zignoriral. Pa nič hudega.
Zdaj pa resno - rad bi popravil TYP datoteko v AR 2.30, da bo deloval skupaj z AT 2.11. Zgleda, da so spremenili header, vsaj tako mi javlja editor na Netu ( unsupported header format ). Torej, če kdo ve za kakšen drug TYP editor, naj mi to sporoči ali pa še bolje kar objavi v tem forumu. TYP datoteko imam že popravljeno, vendar mi jo karta ne spozna, če jo shranim z omenjenim editorjem.
Rešitev dobite vsi, ko bo problem odpravljen

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Res, da ne moraš zahtevat. Ampak. če si ti neko pot načrtuješ in napišeš npr. Hofer al kaj podobnega bi pomojem lahko te normalno pripeljalo vsaj do tja kjer je cesta narisana. Vsi ne vejo točno ulico in h.š. kje se hofer nahaja oz. pač določena trgovina.