Adriaroute 2.30 izšla

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Jodlar, najbolje je, da se z Juris-om dobita pa mu v živo pokažeš. te bo mogoče verjel
hysterical-1.gif

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Sem na novo nalagal AR, sem označil tudi na levi strani vse karte s shift, žal ni razlike. Prilagam sliko, malo je nejasna, ampak se vidi v čem je težava. Pozabil sem omenit, da sem CN izklopil na garminu.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik Roby11 pravi:
Jodlar, najbolje je, da se z Juris-om dobita pa mu v živo pokažeš. te bo mogoče verjel
hysterical-1.gif

Saj ne gre za verjeti ali ne. Mene pač pripelje (od Štajerske!! do dovozne poti pred Hoferja, da ne bo spet hude krvi) brez, da bi me direkt z avtoceste "skipalo".
Če pa me kdo časti s kremšnito na Bledu bom pa še z Gorenjske probal
smirk-1.gif

bojch

Pripravnik
4. okt 2008
67
0
6
Lahko še poiskušiš z drugo verzijo MapSuorca, v skrajnem primeru si pa narediš na napravi prostor in prekopiraš SD verzijo direkt. Odstraniš nekaj jezikovnih datotek in imaš takoj 100 MB dodatnega prostora za AR.

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Hvala! sem poizkusil, ampak od MB do Lendave ni cest? Tudi ni pomurske avtoceste A5, katera bi se morala videti. Sem pa poizkusil prenesti karte iz naprave in mi na levi strani v seznamu nevede tudi "5 SLO". Sedaj več nič ne razumem?

RE:bojch
Imam CD verzijo, karto imam na SD nameščeno zaradi prostora in to je delovalo od verzije 1.80 brez težav. Še zadnja verzija 2.20 je bila nameščena na SD in je bilo vse OK.

bojch

Pripravnik
4. okt 2008
67
0
6
Očitno je pri tebi nekaj narobe in sem ti napisal alternativo. Tudi jaz sem bil nekdaj mlad in zdrav
confused-1.gif
.

Nazadnje urejeno:

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
tudi v AR 2.30 je pomurska hitra cesta od vučje vasi pa skoz do pinc, je tudi obvoznica proti dolgi vasi notri in vse deluje OK!
Kako pa da tebi ne kaže pa ne vem!

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
re:bojch
Izbrisal sem jezike, pomoč ipd (razen slovenščina), pa imam le 65 MB prosto na garminu, kaj še lahko izbrišem, da dobim teh 100MB prostora.

re:scania
Že 2.20 je imela vrisano, 2.30 na računalniku ima, nimam pa je na garminu oz. manjka mi vse, kar je v karti "5 SLO" in to je celo Pomurje. Torej na računalniku je vse OK, enostavno mi noče prenesti na garmina, neglede na to, da je napisano da je prenesel.

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Težavo sem rešil.
Hvala za pomoč vsem pomočnikom.

Rešitev:
Na garminu je bil še ostanek AR 2.0 (samo karta Makedonije), to sem izbrisal in glej ga hudiča, naenkrat prikazuje karto OK. Pomurje je kompletno.
lp

bojch

Pripravnik
4. okt 2008
67
0
6
Glasovno vodenje. Pusti ang., slo. Pri jezikih bi moral pustiti tudi ang.

aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

dodo68

Pripravnik
20. jun 2009
63
0
6
Prekmurje
Sem pustil ang usa+britan., nemščino in slovenščino, ostalo se izbrisal. Enako sem naredil pri pomoči.
Skratka sedaj končno deluje.
CN imam na garminu, AR 2.30 na SD kartici. Upam, da me ne bo naslednjič kje na poti pustil na cedilu.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ker imaš očitno nek predpotopen garmin ti priporočam, da izbereš Hofer Lesce neposredno na zemljevidu in pritisneš POJDI. Potem se pa javi kaj ti bo reklo satelitsko gobezdalo.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ma sploh ne gre za ta Hofer. Gre za princip in napake v AR 2.30. Koliko je pa med tisoči in tisoči POI še takih ali celo večjih napak? Ne veš seveda, ker se ti jih ne da vseh sprobati. Ampk tako resne napake pri navigaciji, posebej še z AC, pa absolutno ne bi smele biti.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Nobenih napak ni v POI, kolikor ti razglasas. Vsak dan uporabljam garmina in iscem predvsem pod POI tockami in nimam nobenih problemov. Kot je ze nekdo omenil, navigavcija je samo pripomocek, ne bo delala namesto voznikove glave.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
Jaz bom ta vikend nadgradil karto. Mislim da se splača, že zaradi tega ker med tunelam ne jamram NI SIGNALA SATELITOV
smile-1.gif

A morda še kdo ve kaj je fora tega NT (razn to da v tunelnih ne jamra ni signala satelitov)??

Po moje bo zakona kap!
Glede na:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Pa kaj je z vami. Eno in isto ponavljamo že 100x.

Ne ne rabiš se bat. Ne bo me kap. Samo smo na forumu že toliko pisali o tem, da se mi zdi že brez veze ponavljat eno in isto. Tako kot si ti in tebi podobni bi te, če bi bil administrator dal v "pauso" za kakšen teden. Kaj je res preden kaj vprašaš težko pogledat, če že ni kje prej bil odgovor. Vsaki, ki si kupi navigacijo bi moral prebrati vsaj osnovna navodila, ne pa takoj na forum: zakaj to, zakaj ono,itd.