Dal bi sliko svoje drage brez gat, ne pa denarnico
Dal bi sliko svoje drage brez gat, ne pa denarnico
"financiranje terorizma*
Pa saj se dobro ve, da je tole samo za oteževanje sive ekonomije. Najbolj bi jim pasalo, če bi papirnati denar popolnoma ukinili.
No saj ponekod so ga praktično že sami uporabniki. Je šel kolega za 2 tedna na Norveško s kupčkom denarja v žepu in je moral dvigniti limit na kreditni, ker si ni mogel s papirjem nič pomagati.
Po pravici povedano, bankovec za 500€ sem imel samo enkrat v roki, ker sem osebo ki mi je vračala posojilo prav prosil za to. Tistega za 200 sem pa videl samo v časopisu. Zaradi mene lahko ukinejo vse nad 50€.Ce so prej morali iransko mrd dolarjev v nlb pripeljati v prtljazniku avtobusa, jo bodo sedaj pac s sleparjem. A je to tak problem?
Bedaki.
Je pa res, da bodo sedaj morali v obtok spraviti bistveno vec 200. Seraj so bile precej redki. Dobil si 100 ali 500. 200 je bil ne tic ne mis
haha oteževanje sive ekonomije ja... pohlep bank ki hočejo povsod imeti neke procentePa saj se dobro ve, da je tole samo za oteževanje sive ekonomije. Najbolj bi jim pasalo, če bi papirnati denar popolnoma ukinili.
No saj ponekod so ga praktično že sami uporabniki. Je šel kolega za 2 tedna na Norveško s kupčkom denarja v žepu in je moral dvigniti limit na kreditni, ker si ni mogel s papirjem nič pomagati.
Res je- čimveč naj nam bi jih dali, namesto, da jih ukinjajo..500 je čisto priročen bankovec. Bedarija da ukinjajo
Po pravici povedano, bankovec za 500€ sem imel samo enkrat v roki, ker sem osebo ki mi je vračala posojilo prav prosil za to. Tistega za 200 sem pa videl samo v časopisu. Zaradi mene lahko ukinejo vse nad 50€.
Odlično. Vse zneske zaokrožuj na 200€, razliko mi pa lahko nakazuješ.No jaz imam pa ta vijolične v roki nekajkrat mesečno, če ne kar nekajkrat tedensko, velikokrat mu delajo družbo tudi ta r'meni.
Zaradi mene lahko ukinejo vse pod 200€.
Očitno tebi plačujejo stvari, ki so padle iz kamiona, ker pri čistih poslih stranke plačujejo preko računa.
A moraš še naprej dokazovat kako trdo bučo imaš?
Poanta je bila v tem, da zgolj zato, ker TI nimaš opravka z vijoličniomi to še ne pomeni, da jih tudi ostali ne uporabljamo in sem posledično šel v nasproten ekstrem, ki mi ga namesto "želje po frajarjenju pred babo" (lol, res LOL) priskrbi kar moj posel ter stranke, ki mi plačujejo z vijoličnimi in rumenimi in v tem ekstremu bi pa meni in še premnogim drugim povsem odgovarjala bankovca za 500 in 200, ostal drobiž pa izvoli plačevati s plastiko ali pa, ker si ravno ti v igri, s parfumi, ki so "padli s tovornjaka".
Kaj boš pa zdaj zbluzil v odgovor?